Σου αρέσει η ζέστη και να μην δροσίζεσε με τον ανεμιστήρα οροφής από Γερμανία, με φως LED και έλεγχο μέσω εφαρμογής στα 69.99€!? Γιατί!?

Μοίρασε την γνώση...

Η ζέστη έχει μπει για τα καλά, οπότε λύσεις σαν τον ανεμιστήρα οροφής δεν παίρνει να τις παίρτνετε έτσι. Μάλιστα έχω προσέξει ότι όποτε ανεβάζω κάτι σχετικό, εξαφανίζονται όλο αμέσως! Έτσι όπως αυτήν την φορά που ελπίζω να χτυπήσει το καμπανάκι, σας έχω ένα φοβερό ανεμιστήρα ορορφής, με φως LED και έλεγχο μέσω εφαρμογής στα 69.99€, από την Γερμανική αποθήκη του Cafago!

Ο ανεμιστήρας οροφής που σας έχω σήμερα, δουλεύει με 180V – 265V AC50/60Hz και τάση εξόδου 72 – 180V. Η ισχύ των LED φωτισμού είναι 24 – 50 x 2, ενώ η ισχύ του κινητήρα του ανεμιστήρα είναι ≤40W. Ο ανεμιστήρας συνδέεται με την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό, ασύρματα μέσω 2.4GHz, ενώ μπορείτε να τον ελέγξετε και μέσω του τηλεχειριστηρίου σε απόσταση μέχρι και 20 μέτρα. Ο ανεμιστήρας δουλεύει απρόσκοπτα σε θερμοκρασίες -20 με 40°C. Το φως που παράγετε από τα LED είναι σε 3 χρώματα, λευκό, ζεστό και ουδέτερο, ενώ πέφτει με μία γωνία 180 μοίρες με ένταση 2880LM. Ο ανεμιστήρας μπορεί να βρεθεί σε διάφορα χρώματα όπως άσπρο, ροζ, γκρι, χρυσό, μπλε και καφέ, ενώ είναι κατασκευασμένος από μέταλλο και ABS.

Με τη βοήθεια του τηλεχειριστηρίου και του κινητού τηλεφώνου, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε την ταχύτητα του ανέμου. Η εναλλαγή μεταξύ των 3 χρωμάτων – ψυχρό λευκό / λευκό / ζεστό λευκό, γίνεται πανεύκολα εάν χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο ή το κινητό τηλέφωνο. Μπορείτε να συνδέσετε ένα κινητό τηλέφωνο και μέσω του αντίστοιχου APP να ελέγξετε την ταχύτητα του ανέμου, να ελέγξετε το φως οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Έχει διαστάσεις περίπου 180 mm ύψος x 540 mm διάμετρος, διαθέτει ένα πλήρως λειτουργικό τηλεχειριστήριο, ενώ η συνολική μεταφορά είναι εύκολη όπως και η εγκατάσταση. Ο σχεδιασμός της καμπύλης λεπίδας βελτιώνει την παροχή αέρα και δεν παραμορφώνεται εύκολα. Ο ακρυλικός φωτισμός λαμπτήρων, η υψηλή διαπερατότητα φωτός, η μαλακή ίνα δεν είναι εκθαμβωτική.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com