Τα Xiaomi MIX 3 5G, Redmi 6 Pro και άλλα 7 κινητά τηλέφωνα δεν έχουν πλέον επίσημα διαθέσιμα ανταλλακτικά εάν ζητηθούν!

Μοίρασε την γνώση...

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση προϊόντος της Xiaomi σχετικά με τη διακοπή της υπηρεσίας, υπάρχουν 7 μοντέλα Xiaomi και Redmi που θα σταματήσουν την επίσημη συντήρηση και το σέρβις μετά την πώληση την 1η Ιουλίου 2022.

banner

Τα μοντέλα αυτά είναι τα εξής:

Mi MAX 3, Mi 8 Discovery Edition (transparent), Mi 8 screen fingerprint (transparent & non-transparent), Mi MIX 3 (5G), Mi Play, Redmi S2, Redmi 6 Pro

Η Xiaomi δήλωσε επίσημα ότι για αυτά τα προϊόντα, σταμάτησαν την παραγωγή τους και ο κατασκευαστής δεν προμηθεύει πλέον ανταλλακτικά που απαιτούνται για την εξυπηρέτηση μετά την πώληση και τα υλικά συντήρησης έχουν υπερβεί τη νόμιμη περίοδο προμήθειας, Έτσι, οι υπηρεσίες μετά την πώληση από την Xiaomi δεν θα μπορούν να συνεχίσουν να σας παρέχουν συντήρηση όπως και οι υπηρεσίες μετά την πώληση. Μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε την εξυπηρέτηση μετά την πώληση δοκιμών, εντοπισμού σφαλμάτων, καθαρισμού και συντήρησης, αλλά ανταλλακτικά τέλος!

Google news

Κρίνοντας από αυτά τα 7 μοντέλα, τα περισσότερα από αυτά είναι μοντέλα που κυκλοφόρησαν γύρω στο 2018. Στο μέλλον, οι φίλοι του iTechNews.gr δεν θα μπορούν να επισκευάσουν επίσημα αυτά τα 7 μοντέλα στη Xiaomi και θα πρέπει να βρουν μόνοι τους υπηρεσίες τρίτων.

Zaful WW Tomtop WW


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram