Θα Σε Κάνει “ΤΟΝΟΡΟ”… Tonor Q9

Μοίρασε την γνώση...

ΑΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ GIVEAWAY ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ… για το 2 Smart Watch… και για πάρεις μέρος… πάτα εδώ: https://youtu.be/qALSt-G13Q8

#tonormic #bestgamingmicrophone #TONOR #Q9 #usbmic

Διαφήμιση

Θέλεις να κάνεις Streaming, Podcast, On Line Εκπαίδευση ή Gaiming, YouTube ή οτιδήποτε άλλο και να μην ακούγεσαι σαν ρομπότ;
Αν σέβεσαι λοιπόν τον εαυτό και κάνεις κάτι από τα παραπάνω το μόνο σίγουρο είναι πως θα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι να πάρεις κάτι τέτοιο που θα δούμε σήμερα ή κάτι αντίστοιχο… Λύσεις γενικά υπάρχουν.

Google news

Λοιπόν Stoty Time…
Πριν από λίγο καιρό επικοινώνησε μαζί μου η Tonor που είναι μια εταιρία που κατασκευάζει μόνο μικρόφωνα και μου πρότεινε να μου στείλει ένα από τα μικρόφωνα της για να το δω και να πω την γνώμη μου.
Η απάντηση μου ήταν ασφαλώς θετική μιας και πάντα μου αρέσει να φέρνω και να σας δείχνω επιλογές που ίσως δεν θα τις δείτε αλλού… και γενικότερα είναι καλό να μαθαίνουμε και να βλέπουμε μάρκες που δεν έτυχε να τις ακούσουμε ξανά.

Blackshark WW ChicMe WW

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη (πλέον μετά από αρκετές δοκιμές μπορώ να πω πως είναι πολύ καλό) ήταν λοιπόν το μικρόφωνο που μου έστειλαν και είναι το TONOR Q9

Για όποιον θέλει να το τσεκάρει…. θα το βρει ΜΟΝΟ στο Amazon (συμφέρει από το το Γερμανικό τιμή ~57€ την ημέρα που κάνω το βίντεο και τα Link ΔΕΝ είναι δικά μου Affilate)


Amazon DE site:
https://amzn.to/3zXV5Ir
Amazon ES site:
https://amzn.to/3ngHqVi
Amazon FR site:
https://amzn.to/3n1OGEv
Amazon IT site:
https://amzn.to/3OkJIP8

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram