Το Nothing Phone (1) λαμβάνει την πρώτη ενημέρωση λογισμικού με πολλές νέες δυνατότητες και βελτιώσεις στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Μοίρασε την γνώση...

Το Nothing μόλις κυκλοφόρησε το Phone (1), ένα smartphone που αποφάσισε να μην το προσφέρει στη Βόρεια Αμερική. Όπως συζητήσαμε στην ανασκόπησή μας, το Nothing Phone (1) διατίθεται με σχεδόν στοκ Android, εκτός από μερικές αλλαγές και το Nothing Launcher. Αν και αναγνωρίσαμε ορισμένα πρώιμα ζητήματα λογισμικού, το Nothing επιδίωξε να βελτιώσει την εμπειρία λογισμικού με την πρώτη ενημέρωση της συσκευής, την έκδοση 1.1.0.

banner
No coupons found.

Όπως δείχνει το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, η ενημέρωση που είναι μόλις 100 MB λήψης, τα ακριβή μεγέθη αρχείων να διαφέρουν μεταξύ των συσκευών. Παρά το σχετικά μικρό μέγεθος λήψης, η ενημέρωση περιέχει δέκα σημαντικές αλλαγές, καθώς και «άλλες διορθώσεις σφαλμάτων». Επίσης, το Nothing Phone (1) έλαβε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Android του Ιουλίου 2022, την οποία δεν διέθετε η μονάδα ελέγχου μας. Ανεξάρτητα από αυτό, η ενημέρωση εισάγει την υποσχεθείσα λειτουργία «Σύνδεση με την Tesla» της Nothing, καθώς και τις ακόλουθες άλλες αλλαγές:

Διαφήμιση
  • Προστέθηκε υποστήριξη για HDR10+
  • Βελτιωμένο περιβάλλον χρήστη της εφαρμογής κάμερας
  • Βελτιωμένη εγγραφή και ξεκλείδωμα δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • Βελτιωμένα εφέ Glyph Interface για ανατροφοδότηση συστήματος
  • Παρουσιάστηκε το γραφικό στοιχείο NFT
  • Βελτιστοποιημένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας
  • Βελτιστοποιημένα εφέ κάμερας για HDR, πορτραίτο, νυχτερινές σκηνές και άλλα
  • Ανανεωμένο περιβάλλον χρήστη ρυθμίσεων διεπαφής Glyph
  • Ακούγεται ανανεωμένο σύστημα Nothing OS

Επί του παρόντος, το Nothing υπόσχεται να παραδώσει τρεις ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος στο τηλέφωνο (1), οι οποίες θα φέρουν το smartphone στο Android 15. Επιπλέον, όλες οι μονάδες Nothing Phone (1) θα λάβουν ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας για τέταρτο χρόνο. Ανατρέξτε στην κριτική μας Nothing Phone (1) για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή, συμπεριλαμβανομένης της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, της κάμερας και των προσδοκιών απόδοσης.

Google news

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Hekka AliExpress WW


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram