30 εταιρείες παγκοσμίως για να δουλέψετε από το …. σπίτι σας!

Μοίρασε την γνώση...

Δεν χωράει αμφιβολία ότι η πανδημία άλλαξε μία για πάντα τις εργασιακές συνήθειες σε όλο τον πλανήτη και έφερε σε πρώτο πλάνο την τηλεργασία.

banner

Αν και υπάρχουν πολλές εταιρείες και επιχειρήσεις που προτιμούν τον «παραδοσιακό» τρόπο εργασίας, κάποιες άλλες στηρίζουν πλέον «φανατικά» την εξ αποστάσεως εργασία και προσφέρουν θέσεις εργασίας… σε όλο τον κόσμο!

Βέβαια, αν και οι «ψηφιακοί νομάδες» αυξάνονται χρόνο με το χρόνο, υπάρχουν εταιρείες που τους επιτρέπουν μεν να εργαστούν εξ αποστάσεως, αλλά έχουν ορισμένες γεωγραφικές απαιτήσεις. Αν για παράδειγμα ένας εργαζόμενος έχει συγκεκριμένα ωράρια στην εργασία του θα είναι δύσκολο να πάει για δουλειά στην «άλλη άκρη του πλανήτη».

Google news

Έτσι, σύμφωνα με έρευνα της FlexJobs, από το 54% των ανθρώπων που δουλεύουν εξ αποστάσεως, μόνο το 5% μπορεί να δουλέψει τελείως «ελεύθερα». Δηλαδή, μόνο το 5% των εργαζομένων μπορεί να εργαστεί πραγματικά από όποιο μέρος του πλανήτη επιθυμεί και σε ωράρια που ο ίδιος ορίζει.

Banggood WW Govee Many GEOs

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την ίδια έρευνα, για αυτές τις θέσεις εργασίας, δεδομένου ότι είναι πολύ λίγες, υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός.

Για το λόγο αυτό, για να βοηθήσει τα άτομα που αναζητούν «πλήρως» απομακρυσμένη εργασία, η FlexJobs δημοσίευσε τις 30 κορυφαίες εταιρείες (παρουσιάζονται στο proson.gr) που ανάρτησαν στην ιστοσελίδα της αγγελίες προσφέροντας τέτοιες θέσεις εργασίας.


Οι 30 εταιρείες

Αυτές λοιπόν είναι οι 30 εταιρείες, σύμφωνα με τη FlexJobs, που προσφέρουν εξ αποστάσεως εργασία χωρίς κανένα γεωγραφικό περιορισμό και μπορείτε να στείλετε άμεσα το βιογραφικό σας:

 1. Protocol Labs
 2. Wikimedia Foundation
 3. StudySmarter UG
 4. Toptal
 5. Achieve Test Prep
 6. ModSquad
 7. Polygon Technology
 8. Superside
 9. ConsenSys
 10. Airbnb
 11. Canonical
 12. Jagex
 13. Clipboard Health
 14. FluentU
 15. Omnipresent Group
 16. Primer API
 17. Outliant
 18. Platform.sh
 19. Yodo1 Games
 20. 10up
 21. OpenPhone
 22. Remote Year
 23. Chainlink Labs
 24. Plato HQ
 25. Study.com
 26. 8Bit Recruitment
 27. Andela
 28. Car and Classic
 29. CloudLinux
 30. Coalition Technologies

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram