Ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία των Windows 11 έρχεται στα Windows 10

Μοίρασε την γνώση...

Η Microsoft φέρνει την εκτύπωση με προστασία από pin στο λειτουργικό της σύστημα Windows 10 – μια δυνατότητα που έκανε πρεμιέρα στα Windows 11.

Coupons from Banggood

Ο τεχνολογικός γίγαντας έχει ένα “σετ χαρακτηριστικών εύρους” που σκοπεύει να μεταφέρει από τα Windows 11 προκειμένου να κάνει τη γεφύρωση από τα Windows 10 πιο φυσική, τα οποία πρόκειται να κοινοποιηθούν μεταξύ των λειτουργικών συστημάτων στο εγγύς μέλλον.

Διαφήμιση

No coupons found.

Σε μια προσπάθεια αποφυγής διπλών εκτυπώσεων, ειδικά σε πολυσύχναστα γραφεία και χώρους εργασίας, οι χρήστες των Windows 11 (και τώρα των Windows 10) μπορούν να ορίσουν μια καρφίτσα στον υπολογιστή τους. Τα αρχεία θα εκτυπωθούν μόνο όταν αυτή η ακίδα εισαχθεί στον εκτυπωτή.

Google news

No coupons found.

Εκτύπωση με προστασία καρφίτσας στα Windows 10

Η κίνηση δεν συνδέεται μόνο με την αυξημένη ασφάλεια και το απόρρητο, αλλά σε μια περιβαλλοντικά συνειδητή εποχή, θα πρέπει επίσης να μειώσει τα απόβλητα χαρτιού.

Οι εταιρικοί πελάτες έχουν επίσης μια δυνατότητα που σχετίζεται με την εκτύπωση γεφυρωμένη στα Windows 10: η εφαρμογή υποστήριξης εκτύπωσης έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει νέες δυνατότητες και για χώρους εργασίας να εκτυπώνουν ροές εργασίας στην εμπειρία εκτύπωσης χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε πρόσθετα προγράμματα οδήγησης.


No coupons found.

Οι χρήστες των Windows 11 έχουν επίσης εκτιμήσει την υποβοήθηση εστίασης για τη λειτουργία “Μην ενοχλείτε” του λειτουργικού συστήματος, επιτρέποντας στους χρήστες να συνεχίσουν να λαμβάνουν σημαντικές, ευαίσθητες στο χρόνο ειδοποιήσεις, ανεξάρτητα από την κατάσταση “μην ενοχλείτε”.

Οι λειτουργίες εκτύπωσης και μην ενοχλείτε των Windows 11 κατευθύνονται στα Windows 10 με αριθμό έκδοσης 19044.1806, το οποίο είναι προς το παρόν διαθέσιμο για δοκιμή στο Κανάλι προεπισκόπησης έκδοσης.

No coupons found.

Επί του παρόντος, δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε αυτή η έκδοση, η οποία βρίσκεται σε δοκιμή από τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, θα γίνει ευρέως διαθέσιμη, ωστόσο μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη λίστα προσθηκών και επιδιορθώσεων στον ιστότοπο ιστολογίου των Windows.Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.
Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.
Διαφήμιση
Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com