Έρχεται η σειρά Blackview Tab 7: Kids Edition με θήκη EVA, λεπτό σώμα, λειτουργία υπολογιστή και επέκταση μνήμης έως 5 GB και έκδοση Wi-Fi

Μοίρασε την γνώση...

Έχουν περάσει μόλις τρεις μήνες από τότε που η Blackview παρουσίασε το τελευταίο της tablet. Τώρα η εταιρεία πρόκειται να αποκαλύψει την σειρά Blackview Tab 7, προσπαθώντας να αμφισβητήσει τη Huawei και τη Samsung στην κατηγορία tablets αξίας. Η σειρά περιλαμβάνει τα Tab 7, Tab 7 Kids και Tab 7 Wifi. Όπως και οι προηγούμενες καταχωρίσεις, η σειρά Blackview Tab 7 προσφέρει ορισμένες πολυαναμενόμενες λειτουργίες ποιότητας ζωής που λέγεται ότι ενισχύουν μαζικά την παραγωγικότητα της εργασίας και την ψυχαγωγία. Διαβάστε τις παρακάτω λεπτομερείς προδιαγραφές της σειράς Tab 7 για να μάθετε εάν ο ισχυρισμός είναι αληθινός.

banner

Χαρακτηριστικά σειράς Blackview Tab 7

Διαφορές μεταξύ Tab 7 & Tab 7 Kids & Tab 7 Wifi

Το Tab 7 και το Tab 7 Kids μοιράζονται ακριβώς τις ίδιες προδιαγραφές μεταξύ τους εκτός από το γεγονός ότι το Tab 7 Kids είναι τυλιγμένο με μια αντικραδασμική προστατευτική θήκη από υλικό EVA υψηλής πυκνότητας και την εφαρμογή iKids. Η εφαρμογή iKids ενσωματώνει ένα all-in-one γονικό έλεγχο και χώρο για παιδιά όπου τα παιδιά μπορούν να χρωματίσουν ζώα, να κάνουν σχέδια παζλ, να παρακολουθήσουν κινούμενα σχέδια, να μάθουν αλφάβητα κ.λπ. Όσο για το Tab 7 Wifi, είναι λίγο πολύ μια έκδοση Wifi του Tab 7 χωρίς η επιλογή υποδοχής κάρτας SIM και διατίθεται σε πολύ χαμηλότερη τιμή από τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του με διαφορετική εμφάνιση και νέα χρώματα για να ανταποκρίνεται σε διάφορες απαιτήσεις.

Ομοιότητες μεταξύ Tab 7 & Tab 7 Kids & Tab 7 Wifi

Διαισθητικό DokeOS_P 2.0 Βασισμένο σε Android 11 & Λειτουργία υπολογιστή
Η σειρά Blackview Tab 7 έρχεται με ιδιαίτερη έμφαση στο σχεδιασμό και την αλληλεπίδραση του λειτουργικού συστήματος. Σε αντίθεση με τα περισσότερα tablet σε παρόμοια τιμή που διατίθενται με Android 10, η σειρά Tab 7 παρέχει καλύτερη επιλογή με το Android 11, εξασφαλίζοντας εξαιρετική ευφράδεια που υποστηρίζεται από το DokeOS_P 2.0 που αναπτύχθηκε από την Blakview, το οποίο είναι μια έκδοση tablet του Blackview DokeOS 3.0 που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Blackview BV8800. Οι χρήστες θα βιώσουν μια πιο διαισθητική επιφάνεια εργασίας που περιλαμβάνει ευέλικτο πίνακα ελέγχου, έξυπνη πλαϊνή γραμμή, μείον μία οθόνη καθώς και τη λειτουργία υπολογιστή που μετατρέπει τη σειρά Tab 7 σε min-PC, επιτρέποντας στους χρήστες να ανοίγουν πολλά παράθυρα εφαρμογών ταυτόχρονα και να αντιμετωπίζουν εργασίες όπως σε υπολογιστή

Google news

— Λεπτό σώμα & Μικρο-κυρτή σχεδίαση άκρων
Με τολμηρό σχέδιο που μπορεί να επιδείξει το γούστο των χρηστών και να προσφέρει εκπληκτικά γραφικά, τα Tab 7 kids και Tab 7 διαθέτουν ένα λεπτό και ελαφρύ σώμα 8,9 χιλιοστών που ζυγίζει μόνο 536 γραμμάρια, εξασφαλίζοντας λιγότερο από το μέσο όρο κόπωση των χεριών και μεγαλύτερη φορητότητα όταν είναι κρυμμένο σε μικρές τσάντες χειρός. Αν και το ακριβές πάχος του Tab 7 Wifi είναι άγνωστο ακόμα, λέγεται ότι είναι επίσης λεπτό.

AliExpress WW Goboo [CPS] Many GEOs

Ομοιότητες μεταξύ του Tab 7 και του Tab 7 for kids

—Σαγηνευτική οθόνη 10,1 ιντσών
Στο μπροστινό μέρος των Blackview Tab 7 και Tab 7 Kids κυριαρχεί μια εκπληκτική οθόνη IPS 10,1 ιντσών που καλύπτει το 79% της περιοχής του μπροστινού πίνακα. Προσφέρει εξαιρετική χρωματική ακρίβεια και επίπεδο αντίθεσης με μέγιστη φωτεινότητα 3,0×106 nits που κάνει την οθόνη εύκολα ορατή ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού. Οι λειτουργίες οθόνης, συμπεριλαμβανομένου του νυχτερινού φωτός και της λειτουργίας ανάγνωσης, έχουν σχεδιαστεί για τους χρήστες να περιηγούνται σε κοινωνικές ροές, να μεταδίδουν βίντεο ή να διαβάζουν ebook σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού για λιγότερη καταπόνηση ή κούραση των ματιών.


—Τετραπύρηνος Unisoc T310 & Επέκταση μνήμης RAM έως και 5 GB & επεκτάσιμο 1 TB

Τα Blackview Tab 7 και Tab 7 Kids είναι γεμάτα με Unisoc T310 και χρησιμοποιούν διαμόρφωση των ενός Cortex-A75 και τριών Cortex-A55. Ο επεξεργαστής είναι βελτιστοποιημένος με αναβαθμισμένους αλγόριθμους για καλύτερη απόδοση και συνδυάζεται με 3 GB RAM + 32 GB ROM και επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης έως 1 TB. Χάρη στην τεχνολογία επέκτασης μνήμης, η χωρητικότητα RAM μπορεί να επεκταθεί στα 5 GB. Σημαίνει ότι η ταχύτητα και η ευχέρεια του multitasking και της αναπαραγωγής παιχνιδιών μεγάλων τίτλων θα βελτιωθεί τρομερά, περίπου κατά 15% έως 20%, σύμφωνα με το Blackview Laboratory. Το άνοιγμα περισσότερων εφαρμογών ή η εναλλαγή μεταξύ τους στο Blackview Tab 7 και Tab 7 Kids είναι πολύ εύκολη.

—Αντοχή απόδοσης μπαταρίας 6580 mAh

Στο Blackview Laboratory Test, η μπαταρία του Blackview Tab 7 και του Tab 7 Kids διαρκούν περισσότερες από 7 ώρες όταν τα tablet επιφορτίζονται με την αδιάκοπη περιήγηση στον ιστό με ενεργοποιημένο το 4G και το Wi-Fi απενεργοποιημένο και 32 ώρες για κλήσεις όταν το Bluetooth και το Wifi είναι απενεργοποιημένα. Αυτό υποδηλώνει ότι η μπαταρία των 6580mAh είναι ένα αρκετά μεγάλο στοιχείο για να κρατά την οθόνη 10,1 ιντσών να κρατάει όλη την ημέρα, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να περάσουν μια έντονη εργάσιμη ημέρα ή ώρες απόλαυσης παιχνιδιού με φίλους.

Ηχεία διπλού κουτιού ευχάριστα για τ’ αυτιά

Τα ηχεία κουτιού των Blackview Tab 7 και Tab 7 Kids έχουν ρυθμιστεί από βετεράνους τεχνικούς για να αναπαράγουν πλούσιες ακουστικές λεπτομέρειες που να μπορούν να ανανεώσουν το μυαλό των χρηστών και να ευχαριστήσουν ακόμα και την ψυχή τους ανεξάρτητα από το αν είναι ψηλά, μπάσα ή μεσαία ο ήχος.

Κάμερες 5 MP & 2 MP

Όσον αφορά το τμήμα κάμερας, τα Tab 7 και Tab 7 Kids φέρουν μια μπροστινή κάμερα 2 MP και μια πίσω κάμερα 5 MP, όχι κάτι το εντυπωσιακό, αλλά είναι υπεραρκετά για την αντιμετώπιση καθημερινών εργασιών.

Τιμή & Διαθεσιμότητα

Αν και το Blackview Tab 7 και το Tab 7 Kids έχουν λίγες διαφορές, οι τιμές του ντουέτου είναι διαφορετικές. Το Tab 7 προσφέρεται στα €140.86, ενώ το Tab 7 Kids με θήκη EVA θα κοστίζει περίπου 129,99 $. Η πρεμιέρα πώληση του Tab 7 έχει ήδη ξεκινήσει από τις 15 Αυγούστου έως και τις 29 Αυγούστου, ενώ το Tab 7 Kids αναμένεται να γίνει επίσημο τον Σεπτέμβριο. Σε σύγκριση με τα περισσότερα από τα αντίστοιχα στην αγορά, τα Tab 7 και Tab 7 Kids φαίνεται να επιλέγουν όλα τα κουτιά ενός καλού tablet για κατανάλωση πολυμέσων ή βασική παραγωγικότητα εν κινήσει. Εάν τυχαίνει να ψάχνετε για ένα tablet με τέτοιες προδιαγραφές, τότε μην ψάχνετε άλλο γιατί η σειρά Tab 7 θα σας ικανοποιήσει σχεδόν από κάθε άποψη. Όσο για το Tab 7 Wifi, η τιμή του είναι άγνωστη ακόμα, αλλά είναι πιθανό να είναι πολύ χαμηλότερη από τα άλλα δύο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram