Έτσι θα ταξιδεύουμε στο διάστημα από το 2024

Μοίρασε την γνώση...

Η Space Perspective συνεργάστηκε με το στούντιο βιομηχανικού σχεδιασμού Of My Imagination με έδρα το Λονδίνο για τον επανασχεδιασμό του Spaceship Neptune, το οποίο θα χρησιμοποιεί ένα γιγαντιαίο μπαλόνι γεμάτο υδρογόνο για να μεταφέρει τους τουρίστες στο διάστημα.

Coupons from Banggood

Το υπερσύγχρονο διαστημόπλοιο, που βρίσκεται πλέον στην παραγωγή, είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να παρέχει στους επιβάτες άφθονο χώρο για να κινούνται, ενώ απολαμβάνουν την πανοραμική θέα 360 μοιρών.

Διαφήμιση

Η Space Perspective υπόσχεται ότι η εμπειρία θα είναι «ασφαλέστερη, πιο άνετη και ακόμη πιο συναρπαστική» σε σύγκριση με την προηγούμενη ιδέα της κάψουλας.

Google news

«Η ομάδα έχει ενωθεί για να δημιουργήσει ένα εκπληκτικά στιβαρό, ασφαλές και απίστευτα κομψό και πολυτελές σύστημα για το Spaceship Neptune», δήλωσε ο ιδρυτής, συν-διευθύνων σύμβουλος και τεχνικός διευθυντής της εταιρείας, Taber MacCallum.

Blackshark WW ChicMe WW

Η εταιρεία έχει πουλήσει περισσότερα από 900 εισιτήρια για πτήσεις και τώρα δέχεται κρατήσεις για το 2025.

Το Spaceship Neptune, το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει εμπορικές πτήσεις στα τέλη του 2024, αποτελείται από μια ελεγχόμενη από το κλίμα και υπό πίεση κάψουλα επιβατών, η οποία ανυψώνεται στο διάστημα από ένα γιγαντιαίο μπαλόνι υδρογόνου υψηλής απόδοσης.


Δείτε πως θα είναι οι κάψουλες που θα μας ταξιδεύουν στο διάστημα από το 2024Το Spaceship Neptune είναι τώρα σφαιρικό για να βελτιώσει την άνεση και την ασφάλεια.

Η Space Perspective συνεργάστηκε με το στούντιο σχεδιασμού PriestmanGoode για το σχέδιο της ιδέας, το οποίο παρουσιάστηκε το 2020. Το Of My Imagination συνεργάζεται έκτοτε με την εταιρεία για την ανάπτυξη της έκδοσης παραγωγής.

Η τελευταία έκδοση περιλαμβάνει ένα πιο σφαιρικό σκάφος που προσφέρει μεγαλύτερο χώρο για τους επιβάτες, αλλά και πρόσθετα οφέλη για την ασφάλεια λόγω της αυξημένης αντίστασης στην πίεση.

Το σκάφος επιτρέπει ένα πιο άνετο εσωτερικό κλίμα, σύμφωνα με την Space Perspective, χάρη σε ένα σύστημα θερμικού ελέγχου που εκκρεμεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και ανακλαστικές επιστρώσεις που εφαρμόζονται στο εξωτερικό και τα παράθυρα, οι οποίες μειώνουν την θερμότητα από τον ήλιο.

Έχει επίσης ενσωματωθεί ένας βελτιωμένος κώνος εκτόξευσης για να δημιουργηθεί μια πιο ήπια και ασφαλής προσγείωση καθώς η κάψουλα κατεβαίνει στον ωκεανό – μια προσέγγιση που η NASA συνιστά ως την πιο χαμηλού κινδύνου.

Δείτε πως θα είναι οι κάψουλες που θα μας ταξιδεύουν στο διάστημα από το 2024Η κάψουλα ανυψώνεται στο διάστημα με ένα γιγαντιαίο μπαλόνι.

Η είδηση έρχεται τρεις μήνες μετά την παρουσίαση από την Space Perspective των σχεδίων για το εσωτερικό του διαστημόπλοιου Neptune, το οποίο περιέγραψε ως «το πρώτο διαστημικό σαλόνι στον κόσμο». Το σαλόνι διαθέτει ρυθμιζόμενα καθίσματα, φυτά, οικολογικά υλικά και ένα κοκτέιλ μπαρ.

«Τα διαστημικά ταξίδια παρουσιάζουν ένα νέο πεδίο συναρπαστικών προκλήσεων και δημιουργικής σκέψης», δήλωσαν οι σχεδιαστές.

Εκτός από τα παράθυρα 360 μοιρών, ο σχεδιασμός του Of My Imagination παρέχει επίσης στους επιβάτες δορυφορικές εικόνες και κάμερες 360 μοιρών για να κάνουν ζουμ στη θέα.

«Τώρα έχουμε επίσης μια εξωτερική αισθητική που είναι εξίσου ισχυρή με το εσωτερικό που αποκαλύφθηκε τον Απρίλιο. Τα διαστημικά ταξίδια βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους, γι’ αυτό και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Space Perspective για να παίξουμε ρόλο στη διαμόρφωση αυτής της απίστευτης εμπειρίας».

Δείτε πως θα είναι οι κάψουλες που θα μας ταξιδεύουν στο διάστημα από το 2024Η σφαιρική καμπίνα δημιουργεί περισσότερο χώρο για τους επιβάτες.

Οι βελτιώσεις αυτές αντικατοπτρίζουν την τελευταία έρευνα μηχανικής που διεξήγαγε η Space Perspective σε συνεργασία με τη Siemens Digital Industries και την AWS.

Χρησιμοποιώντας το λογισμικό της Siemens και τους διακομιστές cloud της AWS, η ομάδα σχεδιασμού και μηχανικής μπόρεσε να πραγματοποιήσει χιλιάδες εικονικές δοκιμές και προσομοιώσεις πτήσης και να ανακαλύψει ότι μια σφαιρική κάψουλα προσφέρει το ομαλότερο και ασφαλέστερο ταξίδι για τους επιβάτες.

Μετά τη δίωρη κάθοδο και την προσθαλάσσωση, πλήρωμα του Space Perspective θα παραλάβει τόσο τους επιβάτες όσο και το διαστημόπλοιο με πλοίο.

Δείτε πως θα είναι οι κάψουλες που θα μας ταξιδεύουν στο διάστημα από το 2024Το εσωτερικό περιλαμβάνει ρυθμιζόμενα καθίσματα, φυτά και ένα κοκτέιλ μπαρ.

«Η απλότητα και η αυτοματοποίηση είναι τα κλειδιά της ασφάλειας. Αιώνες λειτουργίας και ανάπτυξης αερόστατων και αλεξίπτωτων αποδεικνύουν ότι το να πετάς πάντα με το αερόστατο από την εκτόξευση μέχρι την προσγείωση, με τα παραδοσιακά αλεξίπτωτα ως εφεδρικό σύστημα, είναι μακράν η απλούστερη, ασφαλέστερη και πιο ισχυρή λύση», δήλωσε ο MacCallum.

Η εταιρεία έχει πουλήσει περισσότερα από 900 εισιτήρια για πτήσεις και τώρα δέχεται κρατήσεις για το 2025.

Δεν είναι η μόνη εταιρεία που διερευνά τα οφέλη του διαστημικού τουρισμού – η ανταγωνιστική εταιρεία World View έχει αναπτύξει μια παρόμοια τεχνολογία χρησιμοποιώντας ένα μπαλόνι ηλίου, ενώ το Ίδρυμα Gateway σχεδιάζει να ανοίξει το πρώτο διαστημικό ξενοδοχείο το 2027.

Δείτε πως θα είναι οι κάψουλες που θα μας ταξιδεύουν στο διάστημα από το 2024

Εμπειρία 360 μοιρών.
Δείτε πως θα είναι οι κάψουλες που θα μας ταξιδεύουν στο διάστημα από το 2024Ο σχεδιασμός αναπτύχθηκε μετά από χιλιάδες εικονικές δοκιμές πτήσης και προσομοιώσεις.

Δείτε πως θα είναι οι κάψουλες που θα μας ταξιδεύουν στο διάστημα από το 2024
Το διαστημικό σκάφος κατασκευάζεται στην πανεπιστημιούπολη Space Perspective στη Φλόριντα.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram