Η Microsoft δοκιμάζει μια νέα σχεδίαση για το παράθυρο διαλόγου Τερματισμός λειτουργίας των Windows 11

Μοίρασε την γνώση...

Τα Windows 11 κυκλοφόρησαν πέρυσι και αν τα έχετε ήδη κατεβάσει και εγκαταστήσει, πιθανότατα γνωρίζετε το γεγονός ότι το λειτουργικό σύστημα απέχει πολύ από το να έχει τελειώσει. Σε αντίθεση με τα Windows 7 και τις παλαιότερες εκδόσεις, τα Windows 11 εξακολουθούν να φαίνονται σαν ένα έργο σε εξέλιξη. Η εταιρεία συνεχίζει να προσθέτει νέα χαρακτηριστικά και η συνέπεια στο σχεδιασμό εξακολουθεί να λείπει.

Coupons from Banggood

Η Microsoft επανασχεδίασε πρόσφατα το παράθυρο διαλόγου «Άνοιγμα με» από την εποχή των Windows 8 και ο τεχνολογικός γίγαντας εξερευνά τώρα νέες ιδέες σχεδίασης για το παράθυρο διαλόγου Τερματισμός λειτουργίας. Για όσους δεν γνωρίζουν, μιλάμε για το παράθυρο διαλόγου Τερματισμός λειτουργίας που εμφανίζεται στην επιφάνεια εργασίας όταν πατάτε Alt + F4.

Διαφήμιση

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, η νέα σχεδίαση αφαιρεί το λογότυπο των Windows και το εικονίδιο «Αυτός ο υπολογιστής» από το παράθυρο διαλόγου Τερματισμός λειτουργίας. Ο επανασχεδιασμένος διάλογος Τερματισμός υπόσχεται μια απλοποιημένη εμφάνιση και χρησιμοποιεί τη χρωματική έμφαση του συστήματος. Επιπλέον, υπάρχει ένας άλλος πειραματικός σχεδιασμός που εφαρμόζει το Mica στη γραμμή τίτλου του διαλόγου.

Google news

Αυτό το επανασχεδιασμένο παράθυρο διαλόγου τερματισμού λειτουργίας προστέθηκε αθόρυβα στα Windows 11 με το Build 25174.

Αναμένουμε άλλη μία ενημέρωση στο παράθυρο διαλόγου Τερματισμός λειτουργίας που θα φέρει το σχεδιαστικό υλικό WinUI στα κουμπιά και στο αναπτυσσόμενο μενού.


Ενώ σε μερικούς από εμάς μπορεί να μην αρέσουν οι δραματικές αλλαγές σχεδιασμού, από πολλές απόψεις, αυτό είναι για το καλύτερο. Τα Windows 10 που πολλοί από εμάς χρησιμοποιούμε σήμερα υποστηρίζονται και είναι πιθανό να παραμείνουν σταθερά καθώς η Microsoft είναι απασχολημένη με την ανάπτυξη των Windows 11. Εάν προτιμάτε τη νέα κατεύθυνση σχεδιασμού και μερικές νέες δυνατότητες, τα Windows 11 είναι για εσάς.

No coupons found.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα Windows 10 που χρησιμοποιούμε σήμερα είναι διαφορετικά από τα Windows 10 που κυκλοφόρησαν το 2015. Τα τελευταία χρόνια, η Microsoft έχει προσθέσει μερικές χρήσιμες νέες δυνατότητες στο λειτουργικό σύστημα.

Τα Windows 11 θα γίνουν τελικά καλύτερα

Η Microsoft θα συνεχίσει να ενημερώνει τα Windows 11 και να τα βελτιώνει τα επόμενα χρόνια. Το μειονέκτημα των Windows 11 ως προσέγγιση υπηρεσίας είναι ότι κάνει το λειτουργικό σύστημα να αισθάνεται ημιτελές.


Όσον αφορά το επανασχεδιασμένο παράθυρο διαλόγου Τερματισμός λειτουργίας, ενδέχεται να το δούμε να φτάνει αργότερα φέτος ή του χρόνου μέσω μικρότερων μηνιαίων ενημερώσεων. Η πρώτη σημαντική ενημέρωση των Windows 11 με την κωδική ονομασία “Sun Valley 2”, η οποία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος, δεν θα κυκλοφορήσει με αυτόν τον νέο επανασχεδιασμό Shut down.

No coupons found.

Η έκδοση 22H2 των Windows 11 (Sun Valley 2) αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος με πολλές νέες δυνατότητες. Αυτό περιλαμβάνει μια νέα Διαχείριση εργασιών που υποστηρίζει τη σκοτεινή λειτουργία και το σύγχρονο WinUI, μια ενημερωμένη γραμμή εργασιών με υποστήριξη μεταφοράς και απόθεσης, ένα μενού περιβάλλοντος φιλικό προς την απόδοση, καρτέλες στην Εξερεύνηση αρχείων και πολλά άλλα.Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.
Διαφήμιση
Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com