iPhone 14: Υψηλές πωλήσεις περιμένει η Apple

Μοίρασε την γνώση...

Ο πληθωρισμός και η οικονομική ανασφάλεια σε παγκόσμιο επίπεδο είναι οι δύο παράγοντες που σύμφωνα με τους αναλυτές οδηγούν τους περισσότερους καταναλωτές να ξοδέψουν φέτος λιγότερα για την αγορά νέου κινητού τηλεφώνου.

Coupons from Banggood

Σε αυτό το κλίμα η Apple φαίνεται να ακολουθεί διαφορετική ρότα σε σχέση με τους κατασκευαστές Android συσκευών μιας και η ζήτηση για iPhone παραμένει υψηλή, παρά τις οικονομικές δυσχέρειες.

Διαφήμιση

Ελπίδα ότι οι πωλήσεις θα ξεπεράσουν τις τάσεις της αγοράς

Google news

Σύμφωνα με πρόσφατη ανάλυση του Bloomberg, και επικαλούμενο πηγές «με γνώση της αγοράς», η Apple έχει δώσει οδηγία στους προμηθευτές της ότι απαιτούνται τα απαραίτητα υλικά και εξαρτήματα για την παραγωγή τουλάχιστον 90 εκατομμυρίων iPhone (διαφόρων εκδόσεων), στα ίδια επίπεδα δηλαδή με την περυσινή σειρά iPhone 13.

Cubot WW Goboo [CPS] Many GEOs

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι η Apple είχε ζητήσει την παραγωγή ανάλογου αριθμού iPhone 13 (όλων των εκδόσεων) για το αρχικό εμπορικό λανσάρισμα, ενώ ένα χρόνο πριν είχε ζητήσει για το λανσάρισμα του iPhone 12 την αρχική παραγωγή 75 εκατομμυρίων συσκευών.

Επιπρόσθετα, η Apple φέρεται να αναμένει τη συναρμολόγηση συνολικά περίπου 220 εκατομμυρίων iPhone για φέτος, αριθμός που συμπίπτει με τις επιδόσεις της περυσινής χρονιάς.


Ανάλογες είναι και οι εκτιμήσεις αναλυτών στην Κίνα, σύμφωνα με τους οποίους η Apple έχει τη δυνατότητα να κατασκευάσει φέτος έως και 95 εκατομμύρια συσκευές iPhone 14. Σε κάθε περίπτωση όλα δείχνουν ότι η αμερικανική εταιρεία αναμένει ισχυρή ζήτηση και συνακόλουθα υψηλές πωλήσεις για τα iPhone 14, παρά την καθοδική πορεία πωλήσεων με την οποία βρίσκονται αντιμέτωπες οι υπόλοιπες εταιρείες παραγωγής smartphone.

Ιδιαίτερο σημείο αναφοράς στην ανάλυση του Bloomberg είναι ότι εκτιμάται από την Apple ότι θα καταφέρει να διαχειριστεί με επιτυχία την μείωση των πωλήσεων η οποία φαίνεται ότι θα πλήξει του κύριους ανταγωνιστές της.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών IDC, η παγκόσμια αγορά smartphone «έπεσε» κατά 9% το β’ τρίμηνο του έτους, που έληξε τον Ιούνιο. Η εταιρεία εκτιμά ότι η αγορά θα συρρικνωθεί κατά 3,5% φέτος σε σύγκριση με το 2021. Στο ίδιο διάστημα οι τελευταίες αναφορές της Apple δείχνουν ισχυρές πωλήσεις για την γκάμα των συσκευών iPhone.

Πότε αναμένεται η ανακοίνωση της σειράς iPhone 14

Παράλληλα με τις εκτιμήσεις για υψηλές πωλήσεις, η εταιρεία αναλύσεων TF Securities προσέφερε και μια σειρά από προβλέψεις σχετικά με το καθεστώς παραγωγής της σειράς iPhone 14. Η εταιρεία και ο αναλυτής της Ming-Chi Kuo αναφέρουν αρκετά θέματα τροφοδοσίας αλλά φαίνεται ότι η Apple είχε τις λύσεις για να διατηρήσει τον ρυθμό παραγωγής.

Επιπλέον, στη συγκεκριμένη ανάλυση γίνεται λόγος για πρόβλεψη εξαιρετικών πωλήσεων του iPhone 14 στην Κίνα. Παρόλα αυτά η TF Securities σημειώνει ότι η σειρά iPhone 14 θα έχει αυξημένη τιμή κατά 15%, με τα μοντέλα iPhone 14 Pro να υπολογίζεται ότι θα είναι τα ακριβότερα.

Τα νέα smartphone της Apple αναμένεται να ανακοινωθούν σε ειδική εκδήλωση περί τα μέσα Σεπτεμβρίου, όπως συμβαίνει περίπου κάθε χρόνο, αν και μια διαρροή θέλει την επίσημη παρουσίαση να γίνεται στις 6 Σεπτεμβρίου. Αν ισχύει αυτό τότε τα πρώτα iPhone 14 θα βρεθούν στα ράφια των καταστημάτων από τις 16 Σεπτεμβρίου, δηλαδή μία εβδομάδα νωρίτερα από το αναμενόμενο.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram