Μεγάλη αλλαγή για τους συνδρομητές φέρνει το Netflix

Μοίρασε την γνώση...

Σε μια προσπάθεια να αυξήσει τα έσοδα της, η Netflix Inc. ετοιμάζεται να εντάξει διαφημίσεις στα προγράμματά της.

banner

Σύμφωνα ωστόσο, με δημοσιεύματα του Bloomberg, το νέο πακέτο συνδρομής της Netflix το οποίο θα περιλαμβάνει προβολή διαφημίσεων έναντι χαμηλότερου κόστους, δεν θα επιτρέπει τη λήψη σειρών και ταινιών για παρακολούθηση offline, κάτι που ισχύει μέχρι και σήμερα.

Η γνωστή εταιρεία ψηφιακής ροής η οποία εδώ και χρόνια, απέφευγε τις διαφήμισες, σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το νέο της πρόγραμμα μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους. Σύμφωνα μάλιστα, με στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα, οι χρήστες δεν θα μπορούν να παρακάμπτουν τις διαφημίσεις – μια κοινή επιλογή στον κόσμο της ροής. Παράλληλα, τα στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής δεν θα είναι διαθέσιμα κατά τη διάρκεια των διαφημιστικών διαλειμμάτων.

Google news

Δεδομένου ωστόσο, ότι η κυκλοφορία της υπηρεσίας απέχει αρκετούς μήνες, είναι πιθανό τα σχέδια της εταιρείας να μην έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη και η προσέγγισή της θα μπορούσε να αλλάξει.

AliExpress WW Wondershare WW

Η Netflix χάνει πελάτες ενώ ταυτόχρονα, αυξάνεται ο ανταγωνισμός με εταιρείες όπως, η Walt Disney Co., η Amazon.com Inc. και το HBO Max της Warner Bros. Συγκεκριμένα, το περασμένο τρίμηνο, η Netflix έχασε σχεδόν 1,3 εκατομμύρια πελάτες στις ΗΠΑ και τον Καναδά, τη μεγαλύτερη αγορά της. Αντίπαλες υπηρεσίες όπως το Hulu της Disney, η Warner Bros, το HBO Max και το Peacock της Comcast Corp. βασίζονται ήδη σε πακέτα που υποστηρίζονται από διαφημίσεις με στόχο την ανάπτυξή τους.

Το νέο πακέτο της Netflix που υποστηρίζεται από διαφημίσεις θα παρέχει μια φθηνότερη εναλλακτική λύση στους πελάτες της εταιρείας. Το premium πακέτο της υπηρεσίας, το οποίο προσφέρει ανάλυση 4K και έως και τέσσερις ροές ταυτόχρονα, κοστίζει 20 δολάρια το μήνα στις ΗΠΑ. Η Netflix είχε δηλώσει προηγουμένως ότι η υπηρεσία που βασίζεται σε διαφημίσεις θα είναι διαθέσιμη σε πολλές περιοχές και ότι η Microsoft Corp. θα λειτουργεί ως συνεργάτης πωλήσεων και τεχνολογίας για το διαφημιστικό σύστημα.Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram