Λεπτομέρειες για ένα άλλο high-end smartphone Motorola εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο, χάρη σε μια καταχώριση του Geekbench. Όπως δείχνει το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, η εν λόγω συσκευή είναι η XT2243-2, ο αριθμός μοντέλου για αυτό που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Κίνα ως S30 Pro. Αντίθετα, η Motorola φημολογείται ότι έχει μετονομάσει την παγκόσμια έκδοση του S30 Pro σε Edge 30 Fusion, αντικατοπτρίζοντας τα S30 και Moto G200 του περασμένου έτους.

Σύμφωνα με την καταχώριση του Geekbench, το XT2243-2 διαθέτει τον Snapdragon 888 Plus και 12 GB μνήμης RAM, όχι τον MediaTek Dimensity 900 όπως ισχυρίστηκαν οι @OnLeaks και CompareDial τον Ιούνιο. Αντίθετα, η παρουσία ενός Snapdragon 888 Plus υποδηλώνει ότι τα S30 Pro και Edge 30 Fusion είναι «Tundra», μια κωδική ονομασία που διέρρευσε ο Evan Blass τον ίδιο μήνα. Σύμφωνα με τον Blass, το Tundra διαθέτει επίσης οθόνη pOLED 6,55 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, συν LPDDR5 RAM, μπαταρία 4.400 mAh και κύρια κάμερα 50 MP.
Ενώ το Geekbench δεν αναφέρει προδιαγραφές κάμερας, ο Blass έχει ήδη περιγράψει ότι το κινητό θα κυκλοφορήσει με κάμερες 32 MP μπροστά, 13 MP εξαιρετικά ευρεία και 2 MP κάμερες βάθους πεδίου. Υποτίθεται ότι η Motorola θα αποκαλύψει το S30 Pro ή το Edge 30 Fusion αργότερα αυτό το τρίμηνο. Η τιμολόγηση φέρεται να ξεκινά από τα 679 ευρώ, αν και αυτές οι πληροφορίες προήλθαν από το @OnLeaks και το CompareDial, όχι από την Blass. Παρεμπιπτόντως, το Edge 30 Fusion εμφανίστηκε πρόσφατα στις βάσεις δεδομένων 3C, FCC και Wi-Fi Alliance, όπως συζητήσαμε την περασμένη εβδομάδα.
Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο
Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.
Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο
Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.
Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.