Προσφορές στο GoDeal24: Windows 10 στα 7.42€, Office 2021 από 13.52€

Μοίρασε την γνώση...

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας αποκτώντας λογισμικό Windows και Office στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Αυτό το υλικό περιλαμβάνει διαφημιστικό υλικό ή link από συνεργάτη του IGN Greece. Ο συνεργάτης δεν είχε καμία συμβολή στην δημιουργία ή παραγωγή του περιεχόμενου αυτού.

Διαφήμιση

H Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα σταματήσει την υποστήριξη του Office 2013 στις 11 Απριλίου 2023 και παρά το γεγονός ότι θα μπορείτε να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε, η εταιρεία δεν θα παρέχει ενημερώσεις, οπότε είναι πιθανό να υπάρξουν προβλήματα συμβατότητας και κενά ασφαλείας. Όσοι λοιπόν χρησιμοποιούν κάποια παλαιότερη έκδοση της σουίτας παραγωγικότητας θα χρειαστεί να προβούν άμεσα σε αναβάθμιση.

Google news

Η τιμή του Office 2021 Pro στο Microsoft Store είναι κάπως αποθαρρυντική για τον μέσο καταναλωτή, εντούτοις στα πλαίσια των προσφορών του GoDeal24 μπορείτε να το προμηθευτείτε στην προνομιακή τιμή των 25.61€. Εάν χρειάζεστε περισσότερες άδειες, μιας και καθεμιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε έναν υπολογιστή, σας προτείνουμε να αγοράσετε το πακέτο που περιλαμβάνει 5 κλειδιά, και να ρίξετε το κόστος σε μόλις 13.52€ ανά υπολογιστή.

Goboo [CPS] Many GEOs ZTE Many GEOs

Ειδικές προσφορές Microsoft Office

Ειδικές προσφορές σε λειτουργικά συστήματα Windows

Στο GoDeal24, μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε τα Windows 10 Pro στην τιμή των 7.42€. Παρά την έλευση των Windows 11, τα Windows 10 παραμένουν ένα άκρως σταθερό λειτουργικό σύστημα, που θα συνεχίσει να δέχεται ενημερώσεις ασφαλείας τα επόμενα χρόνια. Επιπροσθέτως, οι κάτοχοί τους έχουν τη δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης σε Windows 11 αν ο υπολογιστής τους πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Στην περίπτωση που θέλετε να αποκτήσετε απευθείας τα Windows 11, τότε θα χρειαστεί να ξοδέψετε μόνο 10.24€.

62% έκπτωση σε πακέτα Office+Windows OS

Στην περίπτωση που θέλετε να συνδυάσετε την αγορά ενός λειτουργικού συστήματος Microsoft και μιας σουίτας Office για να εκτοξεύσετε την παραγωγικότητά σας, με έκπτωση 62% αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι GOLE62 στο ταμείο. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το πακέτο που περιλαμβάνει τα Windows 10 Professional και Office 2021 Professional Plus κοστίζει μόλις 29.70€. Αντίστοιχα, το πακέτο που περιλαμβάνει τα Windows 11 Professional και Office 2021 Professional Plus κοστίζει 30.73€.


>>> Ανακαλύψτε Περισσότερα Bundles

50% έκπτωση σε προϊόντα Windows

Για να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι GOLE50 στο ταμείο.

Εργαλεία για τον υπολογιστή σας

Τα παρακάτω εργαλεία για τον υπολογιστή σας θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε ακόμη περισσότερο την παραγωγικότητά σας.

Οι αγορές στο GoDeal24 είναι εύκολες και υποστηρίζονται διάφορες μορφές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων της πληρωμής μέσω PayPal ή μέσω πιστωτικής κάρτας. Μόλις δώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε αμέσως το προϊόν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε για μέρες. Στην περίπτωση που έχετε απορίες, πριν ή μετά την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο [email protected].


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram