Ρεύμα: Αυξήσεις έως 10 λεπτά στην τιμή της κιλοβατώρας

Μοίρασε την γνώση...

Οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας ανακοίνωσαν νέες προσαρμοσμένες τιμές αυξημένες έως και κατά 10 λεπτά στην τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας, που ισχύουν από 1ης Αυγούστου. Η αλλαγή αυτή έγινε μετά την επιβολή του πλαφόν των 5 ευρώ στο πάγιο. Ωστόσο υπάρχουν και δύο εταιρείες που μέχρι στιγμής δεν έχουν αλλάξει την τιμή του παγίου τους.

banner

Τα τιμολόγια των μεγαλύτερων προμηθευτών μετά τις προσαρμογές που έγιναν από τις εταιρείες, είναι τα εξής:

Διαφήμιση

ΔΕΗ

Google news

Πάγιο 3,5 ευρώ και χρέωση ανά κιλοβατώρα 0,445- 0,498

Wondershare WW Zaful WW

Protergia

Πάγιο 5 ευρώ και χρέωση ανά κιλοβατώρα 0,549-0,545


ΗΡΩΝ

Πάγιο 3 ευρώ και χρέωση ανά κιλοβατώρα 0,595 (0,476 με έκπτωση συνέπειας)

Elpedison

Πάγιο 3,5-5 ευρώ και χρέωση ανά κιλοβατώρα 0,945-0,993

Nrg

Πάγιο 4,8-5,5 ευρώ και χρέωση ανά κιλοβατώρα 0,499-0,548

Watt & Volt

Χωρίς πάγιο 0,62 ανά κιλοβατώρα

Φυσικό αέριο

Πάγιο 5 ευρώ και χρέωση ανά κιλοβατώρα 0,563-0,583

Zeniθ

Πάγιο 4-4,5 ευρώ και χρέωση ανά κιλοβατώρα 0,555

Voltrerra

Πάγιο 4,5 ευρώ και χρέωση ανά κιλοβατώρα 0,670

Volton

Πάγιο 6,30-7 ευρώ και χρέωση ανά κιλοβατώρα 0,0665

WeEnergy

Πάγιο 2,75-4 ευρώ και χρέωση ανά κιλοβατώρα 0,45-0,48


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram