Τα Windows 10 KB5016616 κυκλοφόρησαν με νέες δυνατότητες (με link να τα κατεβάσετε)

Μοίρασε την γνώση...

Τα Windows 10 KB5016616 κυκλοφόρησαν με τόνους ποιοτικών βελτιώσεων και μερικές νέες δυνατότητες. Αυτή είναι μια ενημέρωση ασφαλείας, επομένως φαίνεται να περιέχει διορθώσεις ασφαλείας. Η ενημέρωση κώδικα είναι διαθέσιμη μέσω του Windows Update, αλλά διατίθενται επίσης σύνδεσμοι απευθείας λήψης για προγράμματα εγκατάστασης των Windows 10 KB5016616 εκτός σύνδεσης.

Coupons from Banggood

Το KB5016616 αποτελεί μέρος της Ενημερωμένης έκδοσης των Windows 10 Αυγούστου 2022 και εστιάζει αποκλειστικά σε γενικές διορθώσεις σφαλμάτων. Όπως με κάθε αθροιστική ενημέρωση, έχετε επίσης πρόσβαση σε νέες δυνατότητες και βελτιώσεις από προαιρετικές ενημερώσεις που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες εβδομάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Microsoft εστιάζει στην ανάπτυξη των Windows 11, επομένως η εταιρεία δεν επενδύει στα Windows 10. Σύμφωνα με τις σημειώσεις έκδοσης, η Microsoft έχει προσθέσει μια επιλογή για λήψη σημαντικών ειδοποιήσεων όταν είναι ενεργοποιημένη μια δυνατότητα που ονομάζεται “Focus Assist”. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Focus Assist είναι παρόμοιο με το Do Not Disturb σε Android ή iOS.

Διαφήμιση
No coupons found.

Η Microsoft αποκαθιστά επίσης την υποστήριξη για σενάρια ανάπτυξης Windows Autopilot που έχουν απενεργοποιηθεί λόγω του περιορισμού ασφαλείας της επαναχρησιμοποίησης υλικού. Η Microsoft έχει επίσης διορθώσει ένα πρόβλημα που προκαλεί προβλήματα συνδεσιμότητας στο Διαδίκτυο σε ορισμένους σταθμούς σύνδεσης, ιδιαίτερα όταν ξυπνάτε από την κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Εάν ελέγξετε για ενημερώσεις τώρα, θα δείτε την ακόλουθη ενημέρωση κώδικα στη λίστα των Windows Updates:

Google news

Αθροιστική ενημέρωση 2022-08 για Windows 10 Έκδοση 21H2 για συστήματα που βασίζονται σε x64 (KB5016616)

Cafago WW AliExpress WW

εναλλακτικά

2022-08 Αθροιστική ενημέρωση για Windows 10 Έκδοση 21H1 για συστήματα που βασίζονται σε x64 (KB5016616)


Link για να κατεβάσετε απευθείας το Windows 10 KB5016616

Windows 10 KB5016616 απευθείας λήψης links: 64-bit

Αυτή η ενημέρωση προσφέρεται μέσω του Windows Update στις ρυθμίσεις. Φυσικά, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το Windows Update, μπορείτε πάντα να κάνετε λήψη (πακέτο .MSU) από τον κατάλογο του Microsoft Update.

Στον Κατάλογο του Microsoft Update, κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη δίπλα στην υποστηριζόμενη έκδοση.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι, οι σύνδεσμοι του Καταλόγου του Microsoft Update παρέχονται μέσω HTTPS και η Google δεν αποκλείει πλέον τους χρήστες από το άνοιγμα συνδέσμων λήψης .msu.

Βελτιώσεις στα Windows 10 KB5016616 (Έκδοση 19044.1889)

Η Microsoft προσθέτει νέες δυνατότητες που βελτιώνουν τη δυνατότητα αναβάθμισης του λειτουργικού συστήματος και διορθώνει ένα άλλο σφάλμα που αποτρέπει την αναπαραγωγή διαδοχικών βίντεο κλιπ σε παιχνίδια χρησιμοποιώντας το DX12. Διορθώθηκε ένα άλλο σφάλμα όπου ορισμένα παιχνίδια που χρησιμοποιούν το XAudio API ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα κατά την αναπαραγωγή ηχητικών εφέ. Η εταιρεία αντιμετώπισε επίσης ένα πρόβλημα που αφορούσε το ύψος του πλαισίου αναζήτησης όταν συνδέονται πολλές οθόνες.

Ακολουθεί μια λίστα με όλες τις διορθώσεις και βελτιώσεις σφαλμάτων:

  • Η Microsoft μειώνει την επιβάρυνση των διενέξεων πόρων στην περίπτωση υψηλών λειτουργιών εισόδου/εξόδου ανά δευτερόλεπτο (IOPS). Επιλύει ζητήματα απόδοσης σε ορισμένα συστήματα.
  • Η Microsoft βελτιώνει την εμπειρία ενημέρωσης του λειτουργικού συστήματος. Αυτή η ενημέρωση διορθώνει τη δυνατότητα “επαναφορά κουμπιού”.
  • Η Microsoft διόρθωσε ένα πρόβλημα που περιορίζει τα κανάλια καταγραφής συμβάντων και καταργεί το πακέτο γλώσσας EN-US.
  • Η Microsoft διόρθωσε ένα πρόβλημα που εμπόδιζε την εκκίνηση του Windows Troubleshooter στην επιφάνεια εργασίας. Ένα σφάλμα επηρέασε το Bluetooth, το WiFi, το υλικό και άλλα εργαλεία αντιμετώπισης προβλημάτων, αλλά διορθώθηκε με αυτήν την τελευταία ενημέρωση.
  • Η Microsoft ενημερώνει το “remove-Item cmdlet” και πλέον θα επικοινωνεί με τους φακέλους του Microsoft OneDrive. Διορθώθηκε ένα σφάλμα που προκάλεσε απώλεια σύνδεσης στο Διαδίκτυο σε ορισμένους σταθμούς σύνδεσης.
  • Η Microsoft βελτιώνει το σύστημα Windows 10 για να αποθηκεύσει στην προσωρινή μνήμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τελικό σημείο ήχου.
  • Η Microsoft διόρθωσε ένα πρόβλημα που προκάλεσε την αποτυχία διαδοχικών βίντεο κλιπ σε παιχνίδια που χρησιμοποιούν DX12.
  • Η Microsoft διόρθωσε ένα πρόβλημα κατά το οποίο τα Windows θα κολλούσαν όταν είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα “Windows Defender Application Control” και ενεργοποιείται επίσης το Έξυπνο Γράφημα Ασφαλείας.
  • Η Microsoft διόρθωσε επίσης ένα πρόβλημα όπου η υπηρεσία προφίλ των Windows δεν λειτουργούσε σποραδικά.

Προετοιμασία για τα Windows 10 22H2 σε εξέλιξη

Αυτή η Ενημέρωση Αυγούστου 2022 είναι μία από τις μηνιαίες ενημερώσεις με λειτουργίες των Windows 10 22H2 κρυμμένες βαθιά μέσα.

Η Microsoft θα ενεργοποιήσει τις κρυφές λειτουργίες μέσω του πακέτου ενεργοποίησης έκδοσης 22H2, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram