Το Huawei Mate 50 RS ενδέχεται να μην τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Kirin 9000S λόγω έλλειψης αποθέματος

Μοίρασε την γνώση...

Η Huawei είναι μεταξύ των ελάχιστων επωνυμιών που κατασκευάζει τα δικά της smartphones καθώς και επεξεργαστές για τηλέφωνα. Η εταιρεία έχει τη δική της σειρά επεξεργαστών με τη μορφή της σειράς HiSilicon Kirin.

Η εταιρεία δεν είναι σε θέση να δημιουργήσει νέους επεξεργαστές λόγω των κυρώσεων που της επιβλήθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από δύο χρόνια. Από τότε, η Huawei χρησιμοποιεί τσιπ της σειράς Kirin 9000 στις συσκευές της.

Διαφήμιση

Τώρα, η τελευταία αναφορά δείχνει ότι το επερχόμενο smartphone Huawei Mate 50 RS μπορεί να μην τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή της σειράς Kirin 9000 επειδή η εταιρεία έχει σχεδόν εξαντλήσει τα τσιπ Kirin.

Google news
No coupons found.

Υπήρξαν αναφορές για το επερχόμενο smartphone από την εταιρεία που θα τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Kirin 9000S. Δεν είναι ακόμη γνωστό ποιος επεξεργαστής θα τροφοδοτεί το smartphone αν όχι το τσιπ της σειράς Kirin της εταιρείας.

Zaful WW Geekmaxi Many GEOs

Τα smartphone της σειράς Honor 50 αναμένεται να έρχονται με νέα χαρακτηριστικά για το τμήμα κάμερας, μαζί με υποστήριξη για το Huawei Image XMAGE. Τα τηλέφωνα αναμένεται να έρχονται με αναβαθμισμένα εσωτερικά σε σύγκριση με τον προκάτοχό τους, αλλά θα εξακολουθούν να είναι μόνο 4G.

No coupons found.

Σύμφωνα με άλλα smartphone της Huawei, τα τηλέφωνα της σειράς Huawei Mate 50 θα κυκλοφορούν με το HarmonyOS 3.0 της εταιρείας, το οποίο ονομάζεται HongMeng OS στην Κίνα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Huawei εξακολουθεί να απαγορεύεται να χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα Android της Google.


No coupons found.

Λέγεται ότι τα smartphone της σειράς Huawei Mate 50 ενδέχεται να κυκλοφορήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου, πιθανότατα τη δεύτερη εβδομάδα. Η εταιρεία θα ανακοινώσει τρία μοντέλα, τα οποία θα ονομάζονται Huawei Mate 50, Mate 50 Pro και Mate 50 RS.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram