Το Steam έρχεται στις οθόνες της.. Tesla

Μοίρασε την γνώση...

Τρόπους αναζητά η Tesla να επεκτείνει τη συλλογή των παιχνιδιών μέσα στο αυτοκίνητο, προσθέτοντας το Steam. Απαντώντας σε ένα tweet, ο CEO της Tesla Elon Musk ανέφερε ότι η εταιρεία έχει σημειώσει πρόοδο στη διαδικασία ενσωμάτωσης του Steam και ότι θα μπορούμε να αναμένουμε ένα demo «πιθανόν τον επόμενο μήνα».

banner

Η Tesla ήδη προσφέρει έναν αριθμό παιχνιδιών μέσω του Tesla Arcade, όπως τα Cuphead και Sonic the Hedgehog 1, όμως η προσθήκη του ψηφιακού περιεχομένου του Steam, θα δώσει πρόσβαση στους χρήστες σε πολλά περισσότερα. Δεν είναι γνωστό προς το παρόν αν η ενσωμάτωση θα επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν αγορές στο Steam την ώρα που κάθονται στο αυτοκίνητό τους ή αν υπάρχουν κάποια παιχνίδια που η Tesla δε θα μπορεί να υποστηρίξει.

Βέβαια, ο Musk δεν έχει πραγματοποιήσει την υπόσχεσή του να φέρει το Cyberpunk 2077 και το The Witcher στα νέα Model S και X, όμως η ενσωμάτωση του Steam ίσως να αποτελεί πιο ρεαλιστικό στόχο. Το Φεβρουάριο, ο Musk ανέφερε στο Twitter ότι η εταιρεία «εργάζεται ώστε να κάνει τα παιχνίδια του Steam να δουλεύουν σε ένα Tesla».

Google news

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Cubot WW Blackshark WW


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram