Το YouTube σας δίνει το εργαλείο να φτιάξετε Shorts video από τα βίντεο σας

Μοίρασε την γνώση...

Ένα νέο χαρακτηριστικό για τους δημιουργούς περιεχομένου λανσάρει το Youtube, ώστε να δημιουργούν πιο εύκολα τα δικά τους shorts. Συγκεκριμένα, η ομάδα ανάπτυξης της πλατφόρμας, ανακοίνωσε πως θα προστεθεί ένα νέο εργαλείο που θα δίνει τη δυνατότητα στους δημιουργούς περιεχομένου να υλοποιούν τα δικά τους Shorts διάρκειας έως 60 δευτερολέπτων, με τις ήδη υπάρχουσες μεθόδους επεξεργασίας όπως , εισαγωγή κειμένου, timeline κλπ. Καθένα από τα shorts, που θα κοινοποιείται, θα περιλαμβάνει και το σύνδεσμο ολόκληρου του βίντεο, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο και τα views.

Το νέο εργαλείο είναι ήδη διαθέσιμο στις mobile εκδόσεις του YouTube τόσο σε συσκευές Android όσο και iOS. Υπενθυμίζουμε ότι το YouTube Shorts είναι μια υπηρεσία βίντεο μικρής διάρκειας, κατά την οποία όποιος θέλει μπορεί να δημιουργήσει μικρά, συναρπαστικά βίντεο μέσα από το κινητό του.

Ουσιαστικά, οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση σε εργαλεία δημιουργίας των Shorts, όπως την κάμερα πολλαπλών τμημάτων για την συρραφή διαφόρων βίντεο μαζί, τη δυνατότητα ηχογράφησης με μουσική υπόκρουση, τον έλεγχο της ταχύτητας αναπαραγωγής και πολλά άλλα.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com