XIDU PhilBeam S1: Η αποκλειστική σας οθόνη μεγάλης ανάλυσης

Μοίρασε την γνώση...

Η ομάδα της XIDU είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει το νέο μέλος της Οικογένειας PhilBeam, το PhilBeam S1, ένα οικιακό κινηματογράφο με έντονο lumen εμπνευσμένο για να αναβαθμίσει την εμπειρία σας στη mega οθόνη. Το PhilBeam S1 είναι εξοπλισμένο με όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά, όπως φακό Native 1080p, ηλεκτρονική ρύθμιση 4D keystone, WIFI 2.4g/5G, Bluetooth in/out και καθηλωτική ποιότητα ήχου και όλες τις απαραίτητες θύρες.

Η XIDU είναι μια καινοτόμος μάρκα που έγινε διάσημη για την αξιοσημείωτη σειρά προϊόντων φορητών υπολογιστών 2 σε 1 ενώ στράφηκε στον τομέα των οικιακών προβολέων πέρυσι. Έτσι, τα έργα μας κληρονομούν μερικά πολύτιμα γονίδια από τον φορητό υπολογιστή XIDU, όπως το σχέδιο διανομής θερμότητας. Όλοι γνωρίζουμε ότι τα περισσότερα παράπονα πελατών σχετικά με τον οικιακό προβολέα είναι το σκοτεινό σημείο που καίει. Για την οριστική επίλυση αυτού του προβλήματος, η επαγγελματική μας ομάδα μηχανικών διεξήγαγε χιλιάδες δοκιμές και τελικά βελτιστοποίησε ένα προηγμένο σύστημα ψύξης για να το εγγυηθεί. Επομένως, μην ανησυχείτε πια για το πρόβλημα υπερθέρμανσης. Ο XIDU σου βρήκε την λύση.


Σήμερα, πολλοί άνθρωποι λαμβάνουν υπόψη την οπτική παρουσίαση. Η αδυναμία του παραδοσιακού συστήματος οικιακού προβολέα είναι ότι συνήθως δεν προσφέρουν ένα ώριμο ηχητικό σύστημα, επομένως οι άνθρωποι θα πρέπει να συνδέσουν μια επιπλέον συσκευή Bluetooth ή να αντέξουν στη χαμηλή ποιότητα ήχου. Το PhilBeam S1 το λύνει αυτό με το διπλό ενσωματωμένο ηχείο του. Επιπλέον, το PhilBeam S1 είναι γεμάτο με ένα σετ τουίτερ και ένα γούφερ. Χάρη στην ανεξάρτητη ακουστική σχεδίαση των ηχείων, το PhilBeam S1 δημιουργεί μια τεράστια αίσθηση χώρου για το σπίτι σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το XIDU PhilBeam S1, ακολουθήστε την Επίσημη σελίδα της XIDU στο Facebook και το Επίσημο Κατάστημα της XIDU, όπου περισσότερες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν σύντομα. Θα υπάρξει επιπλέον έκπληξη για τους 100 κορυφαίους πελάτες μας, μείνετε συντονισμένοι!Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com