1,1 εκατομμύρια οχήματα ανακαλεί η Tesla! Δείτε το λόγο

Μοίρασε την γνώση...

Η Tesla ανακαλεί 1,1 εκατομμύρια οχήματα, λόγω του ελαττωματικού συστήματος αυτόματης αναγνώρισης εμποδίου των πίσω παραθύρων.

Geekbuying WW

Η ανάκληση αφορά τα Model 3 2017-2022, Model Y 2020-2021 και Model S και Model X 2021-2022

Διαφήμιση

Η Tesla εξέδωσε την οδηγία επισκευής, για αυτοκίνητα, που κυκλοφόρησαν στην αγορά των ΗΠΑ λόγω ελαττωματικού συστήματος αυτόματης αναγνώρισης εμποδίων στα ηλεκτρικά παράθυρα. Αυτό σημαίνει πως αν ανεβάζετε το παράθυρο και παρεμβληθεί κάτι ανάμεσα στο τζάμι και το πλαίσιο της πόρτας το παράθυρο ενδέχεται να μην σταματήσει. Αυτό είναι πιθανό να οδηγήσει σε… τραυματισμό.

Google news

Κατά την ενημέρωση της Εθνικής Υπηρεσίας Οδικής Ασφάλειας (NHTSA), η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρικών οχημάτων είπε ότι σχεδιάζει να πραγματοποιήσει μια over-the-air ενημέρωση λογισμικού του συστήματος των παραθύρων. Επίσης πρόσθεσε ότι, δεν γνωρίζει τυχόν αξιώσεις αποζημιώσεων από ατύχημα, ατυχήματα, τραυματισμοί ή θάνατοι που σχετίζονται με το πρόβλημα.

Tomtop WW Blackshark WW

Η NHTSA είπε ότι ένα κλείσιμο του παραθύρου χωρίς το κατάλληλο σύστημα αυτόματης αναγνώρισης εμποδίου μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο τραυματισμού ασκώντας υπερβολική δύναμη σε κάποιο μέρος του σώματος οδηγού ή επιβάτη. Μετά από εκτεταμένες πρόσθετες δοκιμές, η Tesla διαπίστωσε επίσης ότι η απόδοση ανίχνευσης και ανάκλησης της λειτουργείας των παραθύρων δεν συμμορφωνόταν με τις προδιαγραφές, που έχουν οριστεί.

Από τις 13 Σεπτεμβρίου, τα οχήματα, που βγήκαν από την παραγωγή λαμβάνουν μια αναβάθμιση λογισμικού που ρυθμίζει τη λειτουργία των ηλεκτροκίνητων παραθύρων σύμφωνα με τις προδιαγραφές ασφαλείας, δήλωσε υπεύθυνος της αυτοκινητοβιομηχανίας.


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram