6.5 χιλιάρικα θα πληρώσει η ΕΡΤ στη Digea.

Μοίρασε την γνώση...

Χάρις σε μία συμφωνία που υπέγραψαν οι ΕΡΤ και η Digea το 2016, οφείλει ο δεύτερος να παρέχει τεχνική υποστήριξη στον πρώτο.

Coupons from Banggood

Βέβαια η παροχή υπηρεσιών δεν θα είναι δωρεάν αλλά θα πρέπει η ΕΡΤ να καταβάλει ένα συμφωνημένο ποσό στη Digea.

Διαφήμιση

Έτσι το ποσό των 6.559,36 ευρώ θα πληρώσει η ΕΡΤ στην Digea για την παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης σε 13 ψηφιακές θέσεις της ΕΡΤ.

Google news

Η δαπάνη αυτή αφορά το διάστημα Απριλίου – Ιουνίου 2022, όπως είδαμε.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram