ΕΦΕΡΑ SCANNER ΠΟΥ “ΤΡΑΒΑΕΙ ΒΙΝΤΕΟ”… #CZURShineUltralPro ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Μοίρασε την γνώση...

Όσο κραυγαλέος είναι ο τίτλος, άλλο τόσο κραυγαλέες είναι και οι δυνατότητες κάποιων προϊόντων και με τον ίδιο κραυγαλέο τρόπο, μας αποδεικνύουν πόσο λάθος δουλεύουμε και πόσο χρόνο και χρήμα παράλληλα μπορούμε να εξοικονομήσουμε….
Αν είσαι, Συμβολαιογράφος, Δικηγόρος, Έμπορος Αυτοκινήτων, Γιατρός, Πανεπιστημιακός, Φοιτητής και άλλα τέτοια “καλά”… πρέπει να ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά.
Όπως καταλάβατε, δεν είναι για όλους… το CZUR Shine Ultra Pro αλλά και οι άλλες επιλογές που μας δίνει η Czur ίσως να αφορούν συγκεκριμένα επαγγέλματα (σε μερικά έκανα αναφορά πιο πάνω) και όχι τον καθημερινό χρήστη που θα σκανάρει μια σελίδα κάθε 400 χρόνια από το κινητό του.
Αν όμως η ιδέα σ’ αρέσει και θέλεις κάτι τέτοιο… υπάρχουν και λύσεις που και πάλι η εταιρία έχει φροντίσει και μας έχει πολύ οικονομικές λύσεις.

Δεν νομίζω να πρέπει να σας κουράσω άλλο εδώ γιατί… “το κουράζω πολύ” στο βίντεο για να σας περάσω όλη την απαραίτητη πληροφορία.
Σας έχω όμως μερικά Link που ίσως σας φανούν χρήσιμα

Διαφήμιση

Κουπόνι έκπτωσης 10%, CZUR20

Google news

CZUR Shine Ultra Pro (το Scanner του Review)
Link: https://shrsl.com/3p7nh

Cafago WW Goboo [CPS] Many GEOs

Οι οικονομικές προτάσεις του Shine Pro ξεκινούν από περίπου 70€
Link: https://shrsl.com/3p7nn

Και για τον προηγούμενο κορυφαίο Aura Pro
Link: https://shrsl.com/3p7ns


και το βίντεο του… https://youtu.be/I-PEGwYhe6s

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μου στο Telegram για τις καλύτερες καθημερινές προσφορές.
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn
και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

Για την στήριξη του καναλιού.
Donate: http://bit.ly/2Zf3Bg5
Banggood: http://bit.ly/2NcBOdV
Gshopper: https://shrsl.com/2wxxn
Cafago: https://bit.ly/3grWAVz
Aliexpress: http://bit.ly/2z4UXXd

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram