Ευρώπη: Ακριβότερες οι εφαρμογές του App Store από 5 Οκτωβρίου

Μοίρασε την γνώση...

Η Apple ανακοίνωσε τις τελευταίες ώρες ότι από τις 5 Οκτωβρίου οι τιμές των εφαρμογών στο App Store και οι αγορές εντός εφαρμογών θα αυξηθούν σε όλες τις χώρες που χρησιμοποιούν ευρώ. Οι αυξήσεις οφείλονται στην αδυναμία του ευρώ έναντι του αμερικανικού δολαρίου αυτή την περίοδο.

Coupons from Banggood

Οι τιμές επίσης θα αυξηθούν και στη Χιλή, την Αίγυπτο, την Ιαπωνία, τη Μαλαισία, το Πακιστάν, την Πολωνία, τη Νότια Κορέα και το Βιετνάμ, σύμφωνα με την Apple.

Διαφήμιση

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το πως λειτουργεί η τιμολόγηση στο App Store, η εταιρεία προσφέρει στους developers κάποιες βαθμίδες για να τιμολογήσουν το app τους. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι η πρώτη βαθμίδα από τα 0.99 ευρώ θα ανέβει στο 1.19 ευρώ, ενώ η τελευταία βαθμίδα από 999 ευρώ θα αυξηθεί στα 1.199 ευρώ, σύμφωνα με την Apple.

Google news

Πηγή

Govee Many GEOs Geekbuying WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram