FPV drone: Βιντεοσκόπηση πάνω αλλά και κάτω από το νερό χωρίς διακοπή!

Μοίρασε την γνώση...

Ο πιλότος drone Blastr, κατευθύνει το drone του σε έναν καταρράκτη, βουτώντας το μέσα στο νερό, και στη συνέχεια αναδύεται χωρίς να διακόψει την εγγραφή βίντεο.

Coupons from Banggood

 

Η πτήση ενός drone σε έναν καταρράκτη θα ήταν καταστροφή για τους περισσότερους πιλότους. Ωστόσο, για τον συγκεκριμένο επαγγελματία πιλότο drone και YouTuber με όνομα Blastr, είναι ένα σύνηθες φαινόμενο, το οποίο χαρίζει φανταστικά πλάνα. Στο παραπάνω βίντεο, ο Blastr φαίνεται ότι καταφέρνει να πιλοτάρει ένα drone σε έναν μαινόμενο καταρράκτη, και αφού το βουτήξει μέσα στο νερό, στη συνέχεια αναδύεται ξανά και συνεχίζει την πτήση του.

Διαφήμιση

Το βίντεο είναι εκπληκτικό, αλλά ίσως δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται. Βλέπουμε το drone καθώς μπαίνει στον καταρράκτη, να παλεύει με το ρεύμα του νερού, και στη συνέχεια να επιπλέει χαλαρά στην επιφάνεια, πριν αναδυθεί ξανά. Χάρη στην εξαιρετική επεξεργασία, φαίνεται σαν να είναι μια ενιαία λήψη. Ο Blastr χρησιμοποίησε ένα τροποποιημένο Deep6 drone για τις εναέριες σκηνές και τις σκηνές βύθισης, το οποίο είναι ένα FPV κιτ πλαισίου που είναι αδιάβροχο:

Google news


Deep6v2 Frame Kit με Waterproof Kit Combo.

Φυσικά, το γεγονός ότι είναι αδιάβροχο, δε σημαίνει ότι μπορεί να επιβιώσει σε έναν καταρράκτη, οπότε ο Blaster τροποποίησε αρκετά τα drones που χρησιμοποίησε στο βίντεο του. Χάρη στην καταπληκτική επεξεργασία βίντεο, φαίνεται ότι το Deep6 drone καταγράφει επίσης τα υποβρύχια πλάνα, αλλά στην πραγματικότητα αυτά τα πλάνα προέρχονται από ένα δεύτερο drone. Αν προσέξετε, μετά από το τέταρτο περίπου λεπτό στο βίντεο, ο Blastr βγάζει ένα δεύτερο drone, ένα Dex HydroH, για να απαθανατίσει τις υποβρύχιες σκηνές, το οποίο είναι ένα αδιάβροχο και πολύ ανθεκτικό drone με πλαίσιο από ανθρακονήματα:


Dex HydroH drone.

Περίπου στο πρώτο λεπτό του βίντεο, βλέπουμε το Deep6 drone να αναδύεται από τα ορμητικά νερά και να πετάει πάνω από τον ίδιο καταρράκτη που φαίνεται στην αρχή, δίνοντας την ψευδαίσθηση μιας ενιαίας ομαλής πτήσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το δεύτερο drone, το Dex HyrdoH, είναι ικανό να πετάξει και να μπει μέσα στο νερό, ωστόσο, το drone διατηρείται όρθιο και σταθερό μέσα στο ρεύμα του νερού με τη βοήθεια ενός σωλήνα (για έξτρα βάρος), που σημαίνει ότι δεν μπορεί να βγει από το νερό από τη στιγμή που θα μπει. Με άλλα λόγια, μόλις βρεθεί στο νερό, λειτουργεί σαν μια πλωτή κάμερα. Η έξυπνη επεξεργασία που έκανε ο Blastr στο βίντεο, κάνει τον θεατή να νιώθει ότι παρακολουθεί μια εκτεταμένη συνεχόμενη πτήση. Μπορείτε να δείτε περισσότερα από τον Blastr στο κανάλι του εδώ.

ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram