Godeal24: Αγοράστε γνήσια άδεια χρήσης Office 2021 από 13.32€, Windows 10 από 7.59€!

Μοίρασε την γνώση...

Όποιος χρησιμοποιεί το Microsoft Office ή το λειτουργικό σύστημα Windows, έχει αναμφίβολα δει τις σταδιακές αλλά σημαντικές αλλαγές που πραγματοποιούνται στα δύο αυτά προγράμματα.

Coupons from Banggood

Ο πρωταρχικός σκοπός των αλλαγών είναι να προσφέρει νέα χαρακτηριστικά, ενίσχυση των επιδόσεων, αύξηση της παραγωγικότητας και βελτίωση της συνολικής εμπειρίας των χρηστών. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτά τα προγράμματα καθημερινά, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά, για να κάνουν τις δραστηριότητές τους πιο εύκολα διαχειρίσιμες. Οι χρήστες που χρησιμοποιούν το Godeal24 μπορούν να προμηθευτούν το Microsoft Office χωρίς κανένα πρόβλημα αφού κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι εγγυημένα ακίνδυνη.

Διαφήμιση

Εάν χρησιμοποιείτε παλιές εκδόσεις προγραμμάτων, η ασφάλεια και η συμβατότητα του λογισμικού θα γίνεται ολοένα και χειρότερη, όμως η συχνή αντικατάσταση με τη νέα έκδοσης δεν έχει μικρό κόστος, ειδικά για τα δημοφιλή Windows και του MS Office. Με την επίσκεψή σας στο Godeal24, δεν θα χρειάζεται πλέον να πληρώνετε μεγάλα ποσά για λογισμικό ή να αρχίσετε να ψάχνετε για ιστότοπους που προσφέρουν πειρατικό περιεχόμενο, καθιστώντας την καθημερινή χρήση του λογισμικού της Microsoft πολύ πιο άνετη. Εάν θέλετε να αγοράσετε το Office 2021 Pro, μπορείτε να λάβετε μέρος στο Godeal24’s Software Sale.  Μπορείτε να αποκτήσετε ένα 100% γνήσιο κλειδί του Office 2021 με μόλις 25,61€. Αγοράστε περισσότερα και εξοικονομήστε περισσότερα με την τιμή κάθε άδειας Office 2021 να μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 13,32€.

Google news

Έκπτωση 62%! Microsoft Office 2021 από 13.32€ (κωδικός κουπονιού “GOLE62“)

ZTE Many GEOs ChicMe WW

Τα Windows 10 είναι το πιο ευέλικτο λειτουργικό σύστημα της Microsoft μέχρι σήμερα. Υπάρχουν τα Windows 10 Home, τα οποία είναι ιδανικά για προσωπική χρήση, με μόλις 7,51€, και τα Windows 10 Pro, μια σουίτα εργαλείων για επιχειρήσεις και επαγγελματίες, με μόλις 7,59€. Οι χρήστες των Windows 10 Pro μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν τα πιο πρόσφατα Windows 11 Pro. Οι αγορές πολλαπλών αδειών έχουν μεγαλύτερη χρέωση, με το κόστος των Windows 10 να φτάνει στο Godeal24 τα 6,13€.

Έκπτωση 50%! Αυθεντικά Windows OS (κωδικός κουπονιού “GOLE50”)


Έκπτωση 62% σε Bundles και MS Office (κωδικός κουπονιού “GOLE62“)

>>> Περισσότερα

Για να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών, παρέχονται διαφορετικές εκδόσεις των Windows 10 για να ταιριάζουν σε διαφορετικό hardware, είτε μιλάμε για προσωπικό είτε για επαγγελματικό υπολογιστή. Διαθέσιμα είναι όχι μόνο τα πιο διαδεδομένα Windows 10 Pro, αλλά και η καλύτερη έκδοση Windows 10 Enterprise για επιχειρηματική χρήση, Windows Server κ.λπ.

Έκπτωση έως 50% σε πολλές εκδόσεις Windows με (κωδικός κουπονιού “GOLE50“)

Το Godeal24 διαθέτει ένα πλήρες και επαγγελματικό κατάστημα με έναν εκτεταμένο κατάλογο 100% εγγυημένων και νόμιμων ψηφιακών αδειών. Μπορείτε να αποκτήσετε το ίδιο λογισμικό με έκπτωση πάνω από 80% και είναι ακόμα επίσημο. Όχι μόνο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα Windows και Office, αλλά και πιο πρακτικό λογισμικό για υπολογιστές και κινητά εργαλεία, όπως η σειρά IOBIT, το λογισμικό Ashampoo, το Disk Drill και πολλά άλλα είναι διαθέσιμα για όλους

Περισσότερα Εργαλεία Η/Υ: Καλύτερη τιμή, καλύτερα προϊόντα!

Η Godeal24 είναι μεταπωλητής αδειών χρήσης της Microsoft και σημαντικού λογισμικού ασφαλείας πληροφορικής, επιτρέποντάς σας να αγοράσετε το λειτουργικό σύστημα Windows και το MS Office σε μειωμένες τιμές, καθώς και χρήσιμα εργαλεία υπολογιστών όπως η σειρά IOBIT, το λογισμικό Ashampoo, το Disk Drill και πολλά άλλα. Εξοικονομήστε έως και 90%! Οι άδειες χρήσης είναι 100% αυθεντικές και αυθεντικές. Η Godeal24 γνωρίζει το “ιστορικό” κάθε άδειας που πουλάει και οι χρήστες μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Για το λόγο αυτό, οι άδειες που μπορούν να αγοραστούν στο Godeal24 είναι “ισόβιες”, δηλαδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς περιορισμούς: το λειτουργικό σύστημα θα ενημερώνεται και θα υποστηρίζεται από τη Microsoft για όλη τη διάρκεια ζωής του.

Η αξιοπιστία της Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως “εξαιρετική και σπουδαία” στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της αγοραστικής εμπειρίας και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής από πολλά πρωτότυπα προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%. Η ψηφιακή παράδοση θα σας επιτρέψει να λάβετε το λογισμικό σας απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Πρόκειται για μια πολύ βολική μέθοδο παραλαβής της άδειας για τον αγοραστή.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24ωρη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα! Επικοινωνία με την Godeal24: [email protected]


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram