Η Microsoft ετοιμάζεται να “σκοτώσει” τα Windows 10!

Μοίρασε την γνώση...

Η Microsoft έχει ειδοποιήσει τους χρήστες των Windows 10 και συγκεκριμένα αυτούς που κατέχουν την έκδοση 21H1, ότι το λειτουργικό σύστημα που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν σύντομα θα τα τινάξει! Η εταιρεία σχεδιάζει να σταματήσει να υποστηρίζει όλες τις εκδόσεις των Windows 10 21H1 στις 13 Δεκεμβρίου 2022, για εύλογο λόγο φυσικά. Μετά από αυτήν την ημέρα, το λειτουργικό σύστημα δεν θα λαμβάνει ενημερώσεις ασφαλείας ή ενημερώσεις κώδικα, αναγκάζοντας τους πελάτες να επιλέξουν μια νεότερη έκδοση, όπως το 21H2 ή φυσικά τα καινούργια Windows 11.

Coupons from Banggood

Εκτός από το γεγονός και μόνο ότι τα Windows 10 21H1 θα φτάσουν σύντομα στο τέλος της ζωής τους, η ειδοποίηση σημαίνει ότι η Microsoft θα αρχίσει να αναγκάζει τους πελάτες να ενημερώσουν τα Windows στην έκδοση 10 21H2 ή νεότερη, εάν δεν θέλουν να μείνουν ακάλυπτοι. Η εταιρεία επιτρέπει στους χρήστες των Windows να παραμείνουν σε μια προτιμώμενη έκδοση για όσο διάστημα αυτή παραμένει υποστηριζόμενη, αλλά η αναπόφευκτη διαδικασία μετεγκατάστασης ξεκινά αυτόματα λίγους μήνες πριν από το τέλος της ζωής τους.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με την αναφορά του Ιουνίου του 2022 από το AdDuplex, τα Windows 10 21H1 έχουν περίπου μερίδιο αγοράς 21%, επομένως ένα μεγάλο μέρος των χρηστών Windows θα πρέπει σύντομα να ενημερώσουν το λειτουργικό τους σύστημα ή να παρακολουθήσουν τη Microsoft να τους το κάνει μόνη της.

Google news

Οι πελάτες δεν πρέπει να φοβούνται την επερχόμενη ενημέρωση σε νεότερη έκδοση όπως είδαμε. Η έκδοση 21H2 δεν περιέχει σημαντικές αλλαγές και η διαδικασία μετεγκατάστασης δεν θα διαφέρει από μια τυπική μηνιαία αθροιστική ενημέρωση. Οι απαιτήσεις υλικού παραμένουν επίσης αμετάβλητες, επομένως οι εφαρμογές και οι συσκευές θα πρέπει να συνεχίσουν να λειτουργούν χωρίς προβλήματα λογικά. Φυσικά, όσοι διαθέτουν υποστηριζόμενο υλικό μπορούν επίσης να μεταβούν απευθείας στα Windows 11.

Η Microsoft θα συνεχίσει να ενημερώνει τα Windows 10 έως τις 14 Οκτωβρίου 2025. Στην πραγματικότητα, η Microsoft προετοιμάζει αυτήν τη στιγμή την έκδοση 22H2 και μπορείτε να την αναβαθμίσετε τώρα, αν θέλετε. Δυστυχώς, όλα τα νέα χαρακτηριστικά και τα καλούδια λογισμικού είναι πλέον αποκλειστικά στα Windows 11, αφήνοντας τον προκάτοχό του σε κατάσταση γενικής συντήρησης.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram