Μπιλ Γκέιτς: Όταν διαφήμιζε… τον Macintosh της Apple το 1984!

Μοίρασε την γνώση...

Μπορεί σήμερα Microsoft και Apple να μην έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων, συμβολίζοντας δύο αντίθετα «στρατόπεδα» των Mac και των Windows, όμως κάποτε υπήρχε μόνο… αγάπη στη μεταξύ τους (εμπορική) σχέση.

banner

Δείτε σε διαφήμιση από το μακρινό 1984 τον επικεφαλής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, τότε μόνο… εκατομμυριούχο, να διαφημίζει τον εμβληματικό υπολογιστή της Apple Macintosh με τα θερμότερα λόγια.

Διαφήμιση

«Είναι μια σπουδαία μηχανή. Είναι ένα βήμα μπροστά στον τρόπο που χρησιμοποιείς γραφικά και ταχύτητα. Ενθουσιάστηκα. Αυτό είναι ένα μηχάνημα που πολλοί άνθρωποι θα μπορούν να αγοράσουν. Είναι μια πολύ – πολύ χρήσιμη μηχανή. Η Microsoft δεν δουλεύει με νέο hardware πολύ συχνά, αλλά δημιουργήσαμε μια ομάδα από την αρχή, και σχεδιάζουμε πάνω από οι μισές πωλήσεις μας λιανικής του χρόνου να προέρχονται από λογισμικό Macintosh» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γκέιτς στη διαφήμιση.

Google news

Πηγή

Gshopper Many GEOs Banggood WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram