Νέο κοίτασμα λιθίου μπορεί να σώσει την αγορά ηλεκτροκίνησης;

Μοίρασε την γνώση...

Aρκετή ποσότητα λιθίου για 5 εκατομμύρια μπαταρίες ηλεκτρικών αυτοκινήτων ανακοίνωσε πως θα μπορεί να διαθέσει μέσα στα επόμενα 10 χρόνια η εταιρεία Snow Lake Lithium, μέσα από ένα τεράστιο κοίτασμα λιθίου που αναμένεται να δώσει ανάσα στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

banner

Στην επαρχία Μανιτόμπα του Καναδά, η Snow Lake Lithium έχει στην κατοχή της μια έκταση 550.000 περίπου στρεμμάτων η οποία φέρει ιδιαίτερα πλούσια κοιτάσματα λιθίου και όπως ανακοίνωσε αναμένεται να παράγει λίθιο που θα καλύψει τις ανάγκες για την κατασκευή περίπου 5 εκατομμυρίων μπαταριών ηλεκτρικών αυτοκινήτων για την αγορά της Βόρειας Αμερικής για 10 χρόνια.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Snow Lake, Φίλιπ Γκρός δήλωσε: «Καθώς μεταβαίνουμε γρήγορα στην ηλεκτροκίνηση, είναι απαραίτητο για το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας της Βόρειας Αμερικής να δημιουργήσουμε μια αλυσίδα εφοδιασμού μπαταριών. Η προμήθεια κρίσιμων πρώτων υλών όπως το λίθιο είναι το μόνο λογικό βήμα για τη δημιουργία μιας κάθετα ολοκληρωμένης εγχώριας αλυσίδας εφοδιασμού.

Google news

Επί του παρόντος, η εταιρεία έχει εξερευνήσει μόλις το 1% της περιοχής που βρίσκεται το κοίτασμα, και όπως δηλώνει η περαιτέρω εξερεύνηση θα αυξήσει τις εκτιμήσεις κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, με την προσδοκία ότι οι εργασίες εξόρυξης θα ξεκινήσουν το 2025.

Zaful WW Tomtop WW

Η Snow Lake Lithium έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει και να λειτουργήσει ένα πλήρως ανανεώσιμο και βιώσιμο ορυχείο λιθίου που μπορεί να προσφέρει ένα απολύτως ανιχνεύσιμο προϊόν, ουδέτερο από άνθρακα και μηδενική βλάβη στις αγορές ηλεκτρικών οχημάτων και μπαταριών της Βόρειας Αμερικής.

ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram