Προσοχή: Άμεση ανάκληση μπλε τετραδίου!

Μοίρασε την γνώση...

Για την ανάκληση μπλε τετράδιου από την ελληνική αγορά ενημερωθήκαμε από το δελτίο για τα µη ασφαλή προϊόντα του Συστήµατος Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX).

banner

AΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διαφήμιση

Είδος κινδύνου

Google news

Χημικός κίνδυνος

AliExpress WW ChicMe WW

Το προϊόν περιέχει υπερβολική συγκέντρωση φθαλικού δις(2-αιθυλεξυλ) (DEHP) και φθαλικού διισοβουτυλίου (DIBP) (μετρούμενες τιμές: 17,5 % και 0,1 % κατά βάρος, αντίστοιχα). Αυτές οι φθαλικές ενώσεις μπορεί να βλάψουν την υγεία των παιδιών, προκαλώντας πιθανή βλάβη στο αναπαραγωγικό τους σύστημα. Το προϊόν δεν συμμορφώνεται με τον κανονισμό REACH.

Εμπορικό σήμα
UNIPAP


Ονομασία
UNI PAP

Γραμμωτός κώδικας
5202361326118

Απόσυρση του προϊόντος από την αγορά

Χώρα καταγωγής
Ελλάδα

Δείτε το κείμενο της ανάκλησης εδώ

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram