ΠΡΟΣΟΧΗ! Τρέχει μεγάλη απάτη μέσω του “gov.gr”

Μοίρασε την γνώση...

Κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί διάφορες απάτες, με κύριο στόχο να κλέψουν τους κωδικούς μας στην τράπεζα και έτσι να μας αδειάσουν τον τραπεζικό μας λογαριασμό.

banner

Οι απάτες που τρέχουν συνήθως είναι μέσω email, ότι έχει κλειδώσει ο λογαριασμός μας ή χρειάζεται για κάποιο λόγο να διευκρινίσουμε κάτι. Εννοείτε ότι ΠΟΤΕ δεν το κάνουμε αυτό και εάν θέλουμε να μπούμε στον λογγαριασμό μας στην τράπεζα, ανοίγουμε νέο παράθυρο, όχι tab, στο browser που έχουμε και μπαίνουμε στην τράπεζα από link που έχουμε αποθηκεύσει εμείς και ξέρουμε ότι είναι ασφαλές ή ακόμα καλύτερα γράφοντας το λινκ της τράπεζας στο πάνω μέρος της σελίδας

Διαφήμιση

Η τελευταία απάτη που κυκλοφορεί και φαίνεται πολύ αληθοφανής, είναι μέσω του gov.gr ή τουλάχιστον έτσι θέλει να νομίζουμε. Με πρόσψημα ότι έχουμε επιστυροφή φόρου και δεν μπορεί η εφορία να επιβεβαιώσει τον τραπεζικό μας λογαριασμό, μας ζητάει να το κάνουμε μέσω του μηνύματος που μας έρχετε. Εννοείτε ότι ΔΕΝ το κάνουμε φυσικά. Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, μπείτε στο gsis.gr και επιβεβαιώστε το!

Google news

Τι θα δείτε στο παραπλανητικό μήνυμα από την εφορία!? Αυτό…

Hekka Banggood WW

Για να το υποψιαστείτε ότι κάτι δεν είναι σωστό, δείτε στο κάτω μέρος της σελίδας αυτό που είναι σ’ ένα τετράγωνο πλαίσιο. Εκεί έπρεπε κανονικά να είναι το Link της εφορίας, όχι αυτό που βλέπετε.

Προσοχή λοιπόν σε τι σας έρχεται και τι κάνετε!Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram