Σίγουρα αναπνέεται καθαρό αέρα σπίτι? Με τον αποστειρωτή/υγροποιητή αέρος της Xiaomi στα €51.99 ΤΕΛΙΚΗ από την Γερμανική αποθήκη του Cafago θα είστε σίγουροι!

Μοίρασε την γνώση...

Το φθινόπωρο μπήκε επίσημα από σήμερα, μαζί με δροσούλα αλλά και την έναρξη των ιώσεων. Σε λίγο καιρό θ’ ανάψουμε το κλιματιστικό, καλοριφέρ, τζάκι και η ατμόσφαιρα θα γίνει ξηρή. Γι’ αυτά τα δύο χρειαζόμαστε ένα αποστειρωτή αέρος που ταυτόχρονα να μπορεί να το υγροποιεί ώστε να μην ξεραίνετε να δημιουργεί ρινικά προβλήματα. Οπότε σας βρήκα την καλύτερη λύση, ένα αποστειρωτή/υγροποιητή αέρος της Xiaomi στα €51.99 ΤΕΛΙΚΗ από την Γερμανική αποθήκη του Cafago και θα είστε σίγουροι!

Coupons from Banggood

Ο αποστειρωτής/υγροποιητής αέρος της Xiaomi δουλεύει με τάση 220V-50Hz και έχει ισχύ 25W. Για την υγροποίηση, το δοχείο του έχει χωρητικότητα 4.5L, ενώ μπορεί να δημιουργεί υγροποίηση 300±50ml/h. Ζυγίζει 1900g και έχει διαστάσεις 19 x 19 x 35.3cm.

Διαφήμιση

Ο αποστειρωτής/υγροποιητής αέρος της Xiaomi διαθέτει σύστημα στιγμιαίας αποστείρωσης UV-C. Ο μεγάλος του κάδος χωρητικότητας 4,5L, μπορεί να δίνει συνεχή ύγρανση για 12-15 ώρες. Ο σχεδιασμός της φορητής δεξαμενής νερού, κάνει βολική την προσθήκη νερού, με εξοικονόμηση χρόνου και εργασίας. Διαθέτει πατενταρισμένη τεχνολογία για χαμηλό ήχο, με ≤38dB θόρυβο. Το σύστημα ψεκασμού είναι υψηλής συχνότητας κεραμικού πυρήνα, με απαλό φως περιβάλλοντος, κυκλική είσοδος στο κάτω μέρος, συγκλίνοντας σπρέι 300 ml/h. Η λειτουργία σταθερής υγρασίας μπορεί να ρυθμίσει αυτόματα την ποσότητα της ομίχλης, ελέγχοντας την συσκευή μέσω της εφαρμογής MiHome ή μέσω του τηλεχειριστηρίου.

Google news

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram