Windows 11 22H2: Κατέβασε το πιο τελευταίο update ΤΩΡΑ!!!!

Μοίρασε την γνώση...

Η πιο αναμενόμενη ενημέρωση των Windows 11 22H2 είναι επιτέλους διαθέσιμη για λήψη. Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε σήμερα μια σημαντική ενημέρωση των Windows 11 2022 σε 190+ χώρες. Αυτή είναι η μεγαλύτερη αναβάθμιση της χρονιάς που περίμενε ολόκληρη η κοινότητα των υπολογιστών. Δείτε τι νέο υπάρχει με την πιο πρόσφατη ενημέρωση και κατεβάστε το ISO των Windows 11 22H2 εδώ.

Coupons from Banggood

Με την ενημέρωση του 2022, η Microsoft βασίζεται στα θεμέλια που τέθηκαν από την πρώτη έκδοση των Windows 11 που κυκλοφόρησε πέρυσι. Η εταιρεία το έκανε αυτό προσθέτοντας νέες δυνατότητες, βελτιστοποιήσεις συστήματος και βελτιώσεις απόδοσης.

Διαφήμιση

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση των Windows 11 22H2

Ακολουθούν τα βασικά σημεία της ενημέρωσης της έκδοσης Windows 11 22H2:

Google news
  • Ο διαχειριστής εργασιών παίρνει σκοτεινή λειτουργία!
  • Προστέθηκε η δυνατότητα σύλληψης και απόρριψης της γραμμής εργασιών.
  • Προστέθηκαν φακέλοι μενού εκκίνησης για εικονίδια εφαρμογών.
  • Τώρα μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος της συνιστώμενης ενότητας.
  • Καρτέλες για τον εξερευνητή αρχείων.
  • Νέα σχέδια για την ρύθμιση της έντασης, φωτεινότητας, κάμερας και λειτουργίας αεροπλάνου.
  • Νέο παράθυρο διαλόγου εκτύπωσης.
  • Force flip-mode για το DirectX 11 AKA χωρίς όρια βελτιστοποίησης πλήρους οθόνης.
  • Οι νέες χειρονομίες για χρήστες οθόνης αφής, όπως η μετακίνηση της γραμμής εργασιών, ανοίγουν το μενού έναρξης.
  • Τέλος στην ανάρτηση ChangeWindows θα βρείτε εκατοντάδες μικρές μικρές αλλαγές.

Επιπλέον, το blogpost της Microsoft αναφέρει ότι αυτή η ενημέρωση θα κάνει τον υπολογιστή σας πιο εύκολο και ασφαλή στη χρήση, θα αυξήσει την παραγωγικότητα, θα προσθέσει ασφάλεια και πολλά άλλα.

AliExpress WW ChicMe WW

Οι νέες δυνατότητες περιλαμβάνουν ενημερώσεις στο μενού “Έναρξη”, ταχύτερη και πιο ακριβή αναζήτηση, Γρήγορες ρυθμίσεις, βελτιωμένη κάλυψη τοπικών και τρεχόντων συμβάντων στον πίνακα Widgets και τις καρτέλες στην Εξερεύνηση αρχείων.

Ναί! Η πιο απαιτούμενη λειτουργία Tabs για την Εξερεύνηση αρχείων είναι εδώ για να μείνει. Θα δείτε επίσης ζωντανούς υπότιτλους σε όλο το σύστημα στα Windows 11 κάτω από τις ρυθμίσεις προσβασιμότητας.


 

Όταν κυκλοφόρησαν τα Windows 11, το Snap layouts ήταν το αποκορύφωμα του λειτουργικού συστήματος. εκτός από το νέο θέμα, φυσικά. Το Snap layouts είναι ένα προηγμένο εργαλείο πολλαπλών εργασιών που προστέθηκε στα Windows 11.

Με τη νέα ενημέρωση, οι διατάξεις Snap είναι πιο ευέλικτες με καλύτερη πλοήγηση αφής και δυνατότητα απόσπασης πολλών καρτελών του προγράμματος περιήγησης.

Η νέα λειτουργία λειτουργίας εστίασης θα ενεργοποιήσει το Do Not Disturb, όπως διαβάσαμε Αυτό θα σιωπήσει τις ειδοποιήσεις και θα απενεργοποιήσει τα σήματα της γραμμής εργασιών και τις ειδοποιήσεις εφαρμογών στη γραμμή εργασιών σας. Η εστίαση είναι επίσης ενσωματωμένη στην εφαρμογή ρολογιού, ξεκινώντας ένα χρονοδιακόπτη για να σας βοηθήσει να εστιάσετε, ακόμη και να σας υπενθυμίσει να κάνετε διαλείμματα.

Επιπλέον, η MS ισχυρίζεται ότι η ενημέρωση των Windows 11 2022 βελτιώνει την απόδοση και προσθέτει επίσης βελτιστοποίηση στην χρήση της μπαταρίας.

Η τελευταία αθροιστική ενημέρωση των Windows 11 22H2 έρχεται με την έκδοση KB5017321 (Build 22621.382 -> 22621.521) για το σταθερό ή κανάλι παραγωγής.

 

Κατεβάστε την ενημέρωση των Windows 11 2022

Εάν η συσκευή σας βρίσκεται στο σταθερό κανάλι ή στο κανάλι κυκλοφορίας, απλώς επισκεφτείτε το Όλες τις ρυθμίσεις > Ενημερώσεις συστήματος > Έλεγχος για ενημερώσεις στον υπολογιστή σας, θα δείτε μια επιλογή αναβάθμισης των Windows 11. Εγώ πχ μου έχω 2 υπολογιστές, που δεν υποστηρίζονται επίσημα από την MS, που κατέβασαν από μόνα τους την νέα έκδοση.

 

Εάν δεν βλέπετε την ενημέρωση τη στιγμή που διαβάζετε αυτό το άρθρο, μην ανησυχείτε, έχουμε όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κάνετε λήψη της ενημέρωσης των Windows 11.

Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν – Κατάλογο Microsoft Update (αθροιστική ενημέρωση), βοηθό ενημέρωσης, εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων και, τέλος, Windows 11 x64 ISO.

 

1. Κάντε λήψη της αθροιστικής ενημέρωσης των Windows 11

Μπορείτε να κατεβάσετε με μη αυτόματο τρόπο το KB5017321 (OS Build 22621.382 -> 22621.521) από τον κατάλογο ενημέρωσης της Microsoft εάν η συσκευή σας εκτελεί την προηγούμενη ενημέρωση.

Κατεβάστε το αρχείο MSI και εγκαταστήστε το εκτελώντας το.

Εναλλακτικά, κατεβάστε το Windows 11 ISO ή μέσω του Assistant και το εργαλείο δημιουργίας μέσων ενημέρωσης.

 

2. Κατεβάστε τον Windows 11 Update Assistant

Ο ευκολότερος τρόπος εγκατάστασης των Windows 11 αυτή τη στιγμή είναι μέσω του Βοηθού εγκατάστασης των Windows 11. Εναλλακτικά, μπορείτε να συμβιβαστείτε με το Create Windows 11 Installation Media ή με την λήψη του Windows 11 ISO.

Βήμα 1: Επισκεφθείτε τη σελίδα λήψεων των Windows 11 στον ιστότοπο της Microsoft.

Βήμα 2: Λήψη του Windows 11 Installation Assistant (άμεσος σύνδεσμος)

Βήμα 3: Εγκαταστήστε το Windows 11 Installation Assistant στον υπολογιστή σας.

Βήμα 4: Εκκινήστε το Windows 11 Installation Assistant στον υπολογιστή.

Βήμα 5: Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

 

3. Κατεβάστε το εργαλείο δημιουργίας Windows 11 Media

Αναβαθμίστε τον υπολογιστή σας που έχει τώρα τα Windows 10 με τα Windows 11 δημιουργώντας ένα μέσο εγκατάστασης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κατεβάστε την εφαρμογή ελέγχου υγείας PC και δείτε εάν η συσκευή σας είναι συμβατή.

Βήμα 1: Επισκεφθείτε τη σελίδα λήψεων των Windows 11 στον ιστότοπο της Microsoft.

Βήμα 2: Βεβαιωθείτε ότι έχετε USB ή εξωτερική μονάδα με αρκετό χώρο όπου μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αρχείο ISO.

Βήμα 3: Κατεβάστε την εφαρμογή εγκατάστασης των μέσων εγκατάστασης των Windows 11.

Βήμα 4: Εκτελέστε το στον υπολογιστή σας και δημιουργήστε μια μονάδα USB Media Instrucation.

Βήμα 5: Εκτελέστε την εγκατάσταση των Windows 11 κατά την εκκίνηση.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram