Ξαφνικό λουκέτο σε 150 καταστήματα οικιακών ειδών

Μοίρασε την γνώση...

Ο επιχειρηματικός κολοσσός Bed Bath & Beyond έδωσε στη δημοσιότητα μία λίστα με μερικά από τα συνολικά 150 καταστήματα που πρόκειται να κλείσει στις ΗΠΑ.

banner

Η εταιρεία λιανικής πώλησης οικιακών ειδών η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με τεράστιες οικονομικές δυσκολίες, είχε γνωστοποίησει ήδη από τον Αύγουστο τα σχέδιά της να προχωρήσει στο κλείσιμο περίπου του 20% των σημείων πώλησης λόγω «χαμηλής παραγωγικότητας».

Τα λουκέτα αποτελούν μέρος μία ευρύτερης προσπάθειας να σταθεροποιηθούν τα οικονομικά της εταιρείας και να αντιστραφεί η φθίνουσα πορεία των πωλήσεων. Στα τέλη Αυγούστου, η Bed Bath εξασφάλισε περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια σε νέα χρηματοδότηση, συμπεριλαμβανομένου ενός δανείου. Οι περικοπές όμως δεν περιορίζονται στο κλείσιμο των σημείων λιανικής. Η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει σε μείωση του προσωπικού της τάξης του 20%.

Google news

Η Bed Bath & Beyond δημοσίευσε μια λίστα με 56 καταστήματα τα οποία θα κλείσει. Βρίσκονται όλα στις ΗΠΑ, από την Καλιφόρνια και τη Νεβάδα μέχρι το Οχάιο και τη Φλόριντα.

Goboo [CPS] Many GEOs Geekmaxi Many GEOs

Ο κολοσσός του λιανικού εμπορίου λειτουργεί ακόμα τρεις αλυσίδες. Είχε 135 καταστήματα Buybuy Baby και 51 καταστήματα με την επωνυμία Harmon, Harmon Face Values ​​ή Face Values, από το τέλος του πρώτου οικονομικού τριμήνου. Ωστόσο, άνοιξε πέντε καταστήματα Buybuy Baby κατά το πρώτο τρίμηνο.

Ήδη, η παρουσία της Bed Bath & Beyond στη λιανική αγορά έχει συρρικνωθεί σημαντικά. Τα τελευταία δύο χρόνια, έχει μειωθεί κατά περίπου 35% καθώς η εταιρεία έκλεισε ακόμη δύο καταστήματα. Είχε συνολικά 1.478 καταστήματα, στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2020. Την ίδια περίοδο φέτος, είχε συνολικά 955 καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων 769 καταστημάτων Bed Bath & Beyond. Το μέλλον της εταιρείας είναι αβέβαιο καθώς βρίσκεται σε μία κρίσιμη στιγμή.


Η εταιρεία έχει προγραμματίσει να ανακοινώσει τα συνολικά αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου αργότερα μέσα στον Σεπτέμβριο.

Επιπλέον, βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέου επικεφαλής που θα ανάβει τα ηνία της εταιρείας από την προσωρινή Διευθύνουσα Σύμβουλο και Οικονομική Διευθύντριά της.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο CFO της εταιρείας Γκουστάβο Αρνάλ αυτοκτόνησε πηδώντας από το παράθυρο ουρανοξύστη στο Μανχάταν. Η μετοχή της Bed Bath & Beyond στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, δέχθηκε έντονες πιέσεις.

Το CNBC δημοσίευσε τη λίστα και τις τοποθεσίες των καταστημάτων που κλείνουν.

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram