ZBAITU M37: Ο 10W CNC Laser χαράκτης, με ασύρματο έλεγχο, που τα χαράζει όλα, τώρα κάτω από τα 300€ από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Geekbuying με το κουπόνι μας!

Μοίρασε την γνώση...

Τα τελευταία χρόνια έχει υπάρξει μεγάλη ανάπτυξη αλλά και ζήτηση σε τρισδιάστατους εκτυπωτές αλλά και σε laser χαράκτες. Οι τελευταίοι είναι υπεύθυνοι για φοβερές δημιουργίες πάνω σε ξύλο, μέταλλο, δέρμα ή άλλο υλικό, με φοβερή λεπτομέρεια. Βέβαια ότι πληρώσει ο καθένας παίρνει, αλλά και πάλι δεν είναι ανάγκη να δώσετε μία περιουσία για να πάρετε ένα καλό laser χαράκτη. Όπως πχ τον ZBAITU M37, ένα 10W CNC Laser χαράκτη, με ασύρματο έλεγχο, που τα χαράζει όλα, με αρχική τιμή στα 360€, εγώ θα σας δώσω ένα κουπόνι που θα ρίξει την τιμή κάτω από τα 300!

Coupons from Banggood

Ο laser χαράκτης ZBAITU M37, είναι κατασκευασμένος από κράμα αλουμινίου. Έχει την δυνατότητα να χαράξει με ακρίβεια 0,01mm, ενώ μπορεί να εργαστεί πάνω σε πλαίσιο διαστάσεων 37 x 37cm. Η οπτική ισχύς εξόδου του λέιζερ είναι στα 10W και έχει ακρίβεια 0,08 x 0,08mm. Το laser έχει ισχύ στα 80W και έχει μήκος κύματος  στα 450 nm. Το ZBAITU M37 μπορεί να χαράξει ξύλο, μπαμπού, χαρτόνι, πλαστικό, δέρμα, ινοσανίδες μέτριας πυκνότητας, σχιστόλιθο, λακαρισμένο μέταλλο, καθρέφτη από ανοξείδωτο χάλυβα κ.λπ. Το μηχάνημα όμως δεν χαράσσει μόνο, αλλά και κόβει. Τι μπορεί να κόψει? Μα μπορεί να κόψει χαρτόνι, μη υφαντό, καπλαμά, ακρυλικό, μερικά λεπτά πλαστικά φύλλα, σφουγγάρι, MDF, δέρμα κ.λπ. Έχει ρυθμιζόμενη εστίαση, ενώ δεν φέρει κάποιο προστατευτικό κάλυμμα το λέιζερ. Ο χαράκτης βρίσκει τα δεδομένα για να κάνει την δουλειά του είτε μέσω κάποιου usb stick είτε ασύρματα. Σαν λειτουργικό μπορεί να δουλέψει με LaserGRBL, LightBurn, κτλ. Υποστηρίζει Win XP, Win 7, Win 8, Win 10, MacOSX, ενώ υποστηριζόμενες μορφές εισόδου είναι NC, BMP, JPG, PNG, DXF, κ.λπ. Ο χαράκτης έχει διαστάσεις 54 x 50 x 15 cm και βάρος 2,9 kg.

Διαφήμιση

Ο laser χαράκτης ZBAITU M37, φέρει αναβαθμισμένη τεχνολογία ζεύξης διπλού σημείου συμπίεσης. Η εξαιρετικά λεπτή περιοχή εστίασης λέιζερ μειώνεται στα 0,08 x 0,08 mm και το λέιζερ υψηλής πυκνότητας μπορεί εύκολα να κόψει ξύλο πάχους 20 mm και μαύρο ακρυλικό πάχους 15 mm. Μπορεί να χαράξει απευθείας μέταλλο από ανοξείδωτο χάλυβα, καθρέφτη, κεραμικά, γυαλί και η ταχύτητας της χάραξης είναι 40% υψηλότερη από αυτή των συνηθισμένων μοντέλων. Η ασπίδα πανοράματος μπορεί να φιλτράρει το 97% των υπεριωδών ακτίνων, γεγονός που παίζει σημαντικό ρόλο στην προστασία των ματιών. Εσείς και οι γύρω σας δεν χρειάζεται να φοράτε γυαλιά για να έχετε καθαρή εικόνα της χάραξης με λέιζερ. Μειώστε το κόστος των γυαλιών και την ταλαιπωρία να τα φοράτε. Ταυτόχρονα, το προστατευτικό κάλυμμα αυξάνει τη δομική σχεδίαση του ακροφυσίου του φυσητήρα και το λέιζερ απομακρύνει τον καπνό και τα υπολείμματα κατά τη διάρκεια της εργασίας, κάνοντας τη χάραξη πιο τέλεια.

Google news

Ο σχεδιασμός από κράμα αλουμινίου καθιστά το μηχάνημα πιο ανθεκτικό και βελτιώνει την ακρίβεια χάραξης. Ολόκληρη η δομή έχει σχεδιαστεί για γρήγορη συναρμολόγηση, η οποία μπορεί γενικά να ολοκληρωθεί μέσα σε 10-20 λεπτά. Το μηχάνημα είναι συμβατό με μια ποικιλία ώριμων λογισμικού χάραξης, όπως το LaserGRBL και το LightBurn, το οποίο υποστηρίζει Win XP/Win 7/Win 8/XP/Win 10, υποστηρίζει επίσης σύστημα MAC (LightBurn), ενώ η μορφή του αρχείου χάραξης μπορεί να είναι NC, BMP, JPG, PNG, DXF, κ.λπ. Το μηχάνημα υιοθετεί συνδυασμένη σύζευξη διπλού άξονα Υ. Ο άξονας Y είναι εξοπλισμένος με 2 βηματικούς κινητήρες, γεγονός που κάνει την κίνηση λέιζερ πιο ακριβή, το μηχάνημα λειτουργεί πιο σταθερά και η διάρκεια ζωής μπορεί να φτάσει τις 15.000 ώρες. Η υποστήριξη της εργασίας εκτός σύνδεσης με κάρτα SD είναι η πατέντα των μηχανικών της εταιρείας, με μια πλακέτα ελέγχου 32 bit. Σύρετε το αρχείο NC στην κάρτα SD και το μηχάνημα θα αρχίσει να λειτουργεί. Στη συνέχεια, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή ή το κινητό τηλέφωνο χωρίς να ανησυχείτε για αποσύνδεση, κάτι που είναι πιο βολικό να εκτυπώσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Blackshark WW Zaful WW

Αποκτήστε σήμερα με €299 ΤΕΛΙΚΗ τιμή από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Geekbuying τον πολύ καλό ZBAITU M37 10W laser χαράκτη με χρήση του κουπονιού GKBZBM37


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram