Έχουμε νικητή για τον διαγωνισμό με το DT100 Pro Max! Οι υπόλοιποι μπορούν να το πάρουν από το Hekka στα 29,88 € ΤΕΛΙΚΗ!

Μοίρασε την γνώση...

Σας είχα παρουσιάσει πριν λίγο καιρό μία σειρά smartwatch που είχα βρει στο Hekka, την DT100, όπου με το κουπόνι του site έβγαινε η τιμή τους κάτω από τα 30€, για την ακρίβεια 29.88€ το πιο ακριβό μοντέλο, που είχε και φοβερά χαρακτηριστικά. Λόγω τιμής και χαρακτηριστικών, αλλά και επειδή έγραφε ότι μπορεί να έχει ελληνικό μενού, ένα χαρακτηριστικό που το έχω δει σε πάρα πολύ ελάχιστα smartwatches, έπρεπε να το πάρω, να το δοκιμάσω και να το δω. Πράγματι το πήρα και σας το παρουσιάζω. Αλλά πριν δούμε ειδικά το DT100 Pro Max, ας θυμηθούμε όλη την σειρά. Η οικογένεια του DT 100 είναι τα Plus, Pro, Pro Plus και Pro Max. Οι διαφορές μικρές μεταξύ τους σε χαρακτηριστικά και σε τιμή, οπότε θα σας τα πω εδώ να δείτε και να διαλέξετε. Εδώ να προσθέσω ότι πήρα με το κουπόνι του site την Pro Max έκδοση, όπως σας είπα πιο πάνω, οπότε θα το δείτε και ζωντανά, για όσους το σκέφτεστε ακόμα.

Geekbuying WW

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία από πάνω, τα ρολόγια είναι πάρα πολύ ωραία εμφανισιακά, σε διάφορες αποχρώσεις και λουράκια και σε εμφάνιση Apple watch, αν και όπως είπαμε παραπάνω είναι κλώνοι. Ας δούμε όμως σ’ ένα πίνακα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των 4 εκδόσεων δίπλα δίπλα.

Διαφήμιση
  DT100 Plus (40mm – 44mm) DT100 Pro DT100 Pro Plus DT100 Pro Max
Οθόνη 1.75″ TFT, 320 x 385 1.75″ TFT, 320 x 385 1.78″ TFT, 320 x 385 1.78″ TFT, 320 x 385
Υλικό κατασκευής     Κράμα αλουμινίου Κράμα αλουμινίου
Διαστάσεις 38 x 44 x 10.8mm (ανδρικό) και 34 x 40 x 10.8mm (γυναικείο) 38 x 44 x 10.8mm 38 x 44 x 10.8mm 44 x 38 x 10.8mm
Λουράκι Σιλικόνη – 20mm Σιλικόνη – 20mm Σιλικόνη – 20mm Σιλικόνη – 20mm
Επεξεργαστής Realtek 8762D Realtek 8762D Realtek 8762D Realtek 8762DK με 128ΜΒ μνήμη
Μπαταρία 380mAh(ανδρικό) – 280mAh(γυναικείο) 280mAh 280mAh 280mAh
Bluetooth 4.2 4.0+3.0 5.0 5.0
Φόρτιση Μαγνητική Ασύρματη Ασύρματη Ασύρματη (χωρίς μεταλλικά pin)
Χρόνος φόρτισης 2 ώρες 2 ώρες 2 ώρες 2 ώρες
 
Διάρκεια ζωής Φυσιολογική χρήση: 7 ημέρες – Χρόνος αναμονής: 60 ημέρες – Sport mode: 10 ώρες Φυσιολογική χρήση: 5 ημέρες – Χρόνος αναμονής: 30 ημέρες – Sport mode: 10 ώρες Φυσιολογική χρήση: 5 ημέρες – Χρόνος αναμονής: 30 ημέρες – Sport mode: 10 ώρες Φυσιολογική χρήση: 5 ημέρες – Χρόνος αναμονής: 30 ημέρες
Αδιάβροχο IP68 (ανθεκτικότητα σε γλυκό νερό, χωρίς ορμή, για μέχρι 1.5 m βάθος και μισή ώρα πλήρη βύθιση) IP68 (ανθεκτικότητα σε γλυκό νερό, χωρίς ορμή, για μέχρι 1.5 m βάθος και μισή ώρα πλήρη βύθιση) IP68 (ανθεκτικότητα σε γλυκό νερό, χωρίς ορμή, για μέχρι 1.5 m βάθος και μισή ώρα πλήρη βύθιση) IP68 (ανθεκτικότητα σε γλυκό νερό, χωρίς ορμή, για μέχρι 1.5 m βάθος και μισή ώρα πλήρη βύθιση)
Γλώσσες Ελληνικά, Αγγλικά, κτλ Ελληνικά, Αγγλικά, κτλ Ελληνικά, Αγγλικά, κτλ Ελληνικά, Αγγλικά, κτλ
Αισθητήρας καρδιάς   BD1662 BD1662 BD1662_I2C
Bluetooth Call Ναι Ναι Ναι Ναι
Watchfaces 100+, προσωπικό watchface 100+, προσωπικό watchface 100+, προσωπικό watchface 200+, προσωπικό watchface
Λειτουργίες Υπενθύμιση μηνύματος, αποκλεισμός κλήσης, απάντηση με SMS, ξυπνητήρι, παρακολούθηση ύπνου, έλεγχο μουσικής, χρονόμετρο, καιρός, αναζήτηση κινητού, έλεγχος κάμερας. Υπενθύμιση μηνύματος, αποκλεισμός κλήσης, απάντηση με SMS, ξυπνητήρι, παρακολούθηση ύπνου, έλεγχο μουσικής, χρονόμετρο, καιρός, αναζήτηση κινητού, έλεγχος κάμερας. Ακόμα έλεγχο κύκλου περιόδου, αναπνοή, παρακολούθηση ΗΚΓ, 24/7 παρακολούθηση καρδιάς. 4 είδη μενού, διαχωρισμό οθόνης, Υπενθύμιση μηνύματος, αποκλεισμός κλήσης, απάντηση με SMS, ξυπνητήρι, παρακολούθηση ύπνου, έλεγχο μουσικής, χρονόμετρο, καιρός, αναζήτηση κινητού, έλεγχος κάμερας. Ακόμα έλεγχο κύκλου περιόδου, αναπνοή, παρακολούθηση ΗΚΓ, 24/7 παρακολούθηση καρδιάς. 4 είδη μενού, διαχωρισμό οθόνης, Υπενθύμιση μηνύματος, αποκλεισμός κλήσης, απάντηση με SMS, ξυπνητήρι, παρακολούθηση ύπνου, έλεγχο μουσικής, χρονόμετρο, καιρός, αναζήτηση κινητού, έλεγχος κάμερας. Ακόμα έλεγχο κύκλου περιόδου, αναπνοή, παρακολούθηση ΗΚΓ, 24/7 παρακολούθηση καρδιάς. 7 είδη μενού, διαχωρισμό οθόνης, ενσωματώνει GPS.
Εφαρμογή WearPro WearPro WearPro WearPro

Όπως βλέπετε οι διαφορές μικρές αλλά σημαντικές. Έτσι πχ το μεγαλύτερο μοντέλο έχει ενσωματωμένο GPS, 7 είδη μενού, 200+ watchfaces και άλλα πολλά. Το πραγματικά ενδιαφέρον είναι ότι έχει ελληνικά στο ρολόι, κάτι σπάνιο γενικώς! Ας έρθουμε όμως στην παρουσίαση του DT100 Pro Max. Το ρολογάκι μου ήρθε ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά σ. ένα ωραίο μαύρο κουτάκι. Από πάνω είχε φωτογραφία του ρολογιού, ενώ στο πίσω μέρος δεν είχε κάτι. Ανοίγοντας το κουτί μέσα θα βρείτε το DT100 Pro Max, τον ασύρματο φορτιστή και ένα εγχειρίδιο στ΄ αγγλικά.

Google news

Το ρολογάκι κατ’ αρχάς έχει πραγματικά ασύρματη φόρτιση. Δεν υπάρχουν τα pin όπως σε ΟΛΑ τ’ άλλα ρολόγια, που πρέπει να ακουμπούνε για να φορτίσει το ρολόι. Το ακουμπάτε στη βάση και ξεκινάει η φόρτιση! Εντυπωσιάστηκα για ένα άγνωστο ρολόι ουσιαστικά και τόσο φθηνό! Έχει πάρα πολλά watchface να διαλέξετε και animated, οπότε δεν θα το βαρεθείτε ποτέ. Διαθέτει γρήγορο μενού δεξιά, για να κάνετε κάποια πράγματα χωρίς να τα ψάχνετε στο μενού, ενώ το μενού μπορείτε να το έχετε με 7 διαφορετικούς τρόπους! Μετράει σωστά κορεσμό οξυγόνου στο αίμα και παλμούς, δουλεύει πολύ καλά και σωστά οι ΒΤ κλήσεις, ενώ μπορείτε ν’ απαντάτε και από το ρολόι. Το μόνο κακό, παραμένει συνδεδεμένο το ρολόι και όταν θέλετε ν΄ ακούσετε κάτι από το κινητό, πρέπει να το αποσυνδέσετε. Αλλά αυτό είναι λογικό και αναμενόμενο. Πάντως συνδέεται μετά μόνο του. Από θέμα μπαταρίας, με κάμποσες ΒΤ κλήσεις και πολύ χρήση και ειδοποιήσεις, μου κράτησε 4 ημέρες, άρα το 5 το κρατάει χαλαρά μην πω και παραπάνω! Βέβαια πάντα ανάλογα με την χρήση που του κάνετε.

AliExpress WW Atlas VPN

Δείτε και το βίντεο παρουσίαση που σας ετοίμασα. Εσείς ελπίζω να πατήσετε Like & Share στο βίντεο, αλλά και να γραφτείτε στο κανάλι εάν δεν το έχετε κάνει ήδη!  

Εάν δεν πήρατε κάποιο από τα μοντέλα την προηγούμενη φορά, μπορείτε να το κάνετε σήμερα από τα παρακάτω links:


Smartwatch Κουπόνι Τιμή με κουπόνι Τώρα αγοράζουμε!
DT100 Plus (40mm – 44mm) itechnews10 22.99$
DT100 Pro itechnews10 22.99$
DT100 Pro Plus itechnews10 22.99$
DT100 Pro Max itechnews10 28.99$

Διαλέξτε ένα και μην ξεχάσετε το μοναδικό κουπόνι του site – itechnews10. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το HEKKA29-10.  Επειδή αυτά τα κουπόνια είναι για μία φορά, σας έχω άλλα τρία που επίσης γλυτώνετε 10$ σε αγορές άνω των 29$ για άπειρες φορές:  itechnews2022 itechnews10OFF itechnews

Μετά το Giveaway που έκανα με το Kospet Magic 4, σειρά έχει τώρα το DT100 Pro Max. Σκοπός μου είναι κάθε 15 ημέρες να τρέχω από ένα giveaway, ώστε κάποιος να κερδίζει από κάτι. Αυτό σημαίνει ότι εάν γραφτείτε στις ειδοποιήσεις του site (την καμπάνα κάτω αριστερά) ή στο newsletter, δεν θα χάσετε κανένα διαγωνισμό! Ο διαγωνισμός ισχύει από αυτή την στιγμή μέχρι και την άλλη Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022. Συμμετοχή ισχύει για όλους, Ελλάδα και Κύπρο. Ακολουθείτε τις οδηγίες από κάτω, κερδίζετε βαθμούς και στο τέλος, την άλλη δευτέρα δηλαδή, το πρόγραμμα το ίδιο θα βγάλει νικητή μόνο του, όπως έγινε και με το Kospet. Επίσης βασικό, κάνετε τις αγορές σας μέσω των affiliate links του site, ώστε να μπορώ να παίρνω διάφορα πράγματα από τα μαγαζιά, να έχω να σας τα δίνω σε giveaway. Εάν δεν δείχνω κατανάλωση, δεν θα μπορώ να ζητάω. Υπόψιν, εσείς ΔΕΝΜ πληρώνετε ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω εάν κάνετε την αγορά σας μέσω των Link:

Χρησιμοποιείτε τα links του itechnews.gr για τις αγορές σας, βοηθάει!

 

Και ναι έχουμε νικητή, τον Tasos A. Να τον παρακαλέσω να μου στείλει τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, περιοχή, πόλη, τκ) στο email του iTechNews.gr – [email protected] για να του στείλω το δώρο του. Χρόνο έχει ως και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου. Εάν δεν μου στείλει τα στοιχεία του μέχρι τότε, το DT100 Pro Plus θα προστεθεί σαν δεύτερο δώρο στον διαγωνισμό που θ’ ανακοινωθεί αύριο, που αναμένεται να είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!

DT100 Pro Max Giveaway

 

 

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

16 Άποψη για τα “Έχουμε νικητή για τον διαγωνισμό με το DT100 Pro Max! Οι υπόλοιποι μπορούν να το πάρουν από το Hekka στα 29,88 € ΤΕΛΙΚΗ!”

 1. stellassim

  Συγκριτικά κινητών και tablet.

 2. jennyp

  Συγκρίσεις ηλεκτρικών ποδηλάτων, κατά προτίμηση mountain e-bikes.

 3. costassim1

  Σύγκριση για παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας ή φωτοβολταϊκά.

 4. eirinipapanikol

  Συγκριτικά πρόσφατων κινητών.

 5. theodorapapanikol

  Συγκριτικό για φωτοβολταικά.

 6. geosim

  Παρουσίαση για ηλεκτρικά ποδήλατα.

 7. ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΙΑΚΟΥΜΙΔΗΣ

  Φωτοβολταϊκά και λύσεις για φθηνότερο ρεύμα!

 8. φθηνότερο ρεύμα από όλους τους παρόχους

 9. Γιώργος Ταραμπούκας

  Θα ήθελα να δω reviews για ηλεκτρικά ποδήλατα.

 10. NikosV

  Συγκριση αναμεσα σε κινητα

 11. intruder

  Άρθρα στον χώρο του gaming

 12. Γιώργος Κάλπης

  Ηλεκτροκίνηση

 13. tigrander

  Φωτοβολταϊκά και λύσεις για φθηνότερο ρεύμα

 14. Xrisa

  Ενημερωση για τους λογαριασμους ρευματος

 15. Τριανταφυλλος Καραταγλιδης

  Συγκριτικο αναμεσα σε κινητα παρομοιας τιμης

 16. edm

  Άρθρα για εταιρείες ρεύματος. Τί μας συμφέρει κτλ. Ευχαριστώ!

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram