Έγγραφα της Meta: Χάνει έδαφος το metaverse;;

Μοίρασε την γνώση...

Η Horizon Worlds, η ναυαρχίδα της Meta για τους καταναλωτές, δεν ανταποκρίνεται στις εσωτερικές προσδοκίες απόδοσης, σύμφωνα με την Wall Street Journal, που εξέτασε εσωτερικά έγγραφα της εταιρίας.

banner

Η Meta αρχικά είχε στόχο να φτάσει τους 500.000 μηνιαίους ενεργούς χρήστες στην Horizon Worlds μέχρι το τέλος του έτους, αλλά ο σημερινός αριθμός έιναι μικρότερος από 200.000, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Επιπλέον, τα έγγραφα έδειξαν ότι οι περισσότεροι χρήστες δεν επέστρεφαν στην Horizon μετά τον πρώτο μήνα στην πλατφόρμα, ενώ ο αριθμός των χρηστών μειωνόταν σταθερά από την άνοιξη.

Διαφήμιση

Η έκθεση έρχεται, την ώρα που η μετοχή της εταιρίας πέφτει, οι αριθμοί των χρηστών μειώνονται και οι διαφημιστές μειώνουντις δαπάνες. Οι μετοχές της Meta έχουν υποχωρήσει κατά 62% μέχρι στιγμής φέτος.

Google news

Η Meta μετονομάστηκε από το Facebook πέρυσι, προκειμένου να αντικατοπτρίζει τις φιλοδοξίες της εταιρίας πέρα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Mark Zuckerberg ενδιαφέρεται ειδικότερα για την ανάπτυξη του Metaverse, το οποίο είναι ένας εικονικός κόσμος που επιτρέπει στους χρήστες να εργάζονται και να παίζουν μαζί.

banner Govee Many GEOs

Κατά συνέπεια, η Meta δημιούργησε το Horizon Worlds, το οποίο είναι ένα δίκτυο εικονικών χώρων, όπου οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους ως avatars. Τα άτομα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Horizon μέσω ακουστικών εικονικής πραγματικότητας Quest της Meta.

Σε μια προσπάθεια να προκληθεί ενθουσιασμός γύρω από το metaverse, ο Zuckerberg παρουσίασε το καινούργιο headset εικονικής πραγματικότητας της εταιρίας, με την ονομασία Meta Quest Pro.


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram