Επαναφορτιζόμενες ηλεκτρικές κάλτσες θέρμανσης και ξεχάστε τα κρύα πόδια, με μόλις 25,47€ από το Banggood

Μοίρασε την γνώση...

Ο καιρός άρχισε να δροσίζει όλο και περισσότερο, ενώ σε λίγο καιρό αναμένονται και τα πρώτα κρύα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα και ειδικότερα για τις γυναίκες, είναι τα κρύα πόδια. Λόγο του κακού κυκλοφοριακού που έχουν συνήθως οι γυναίκες, τα κρύα πόδια είναι ένα σύνηθες φαινόμενο για τις γυναίκες που πρέπει να το ανεχθούν οι γυναίκες, αλλά και οι άντρες, αφού μέσα στη νύχτα, ξαπλωμένοι, θα ψάξουν για ζέστη. Ένα τέτοιο πρόβλημα σίγουρα θα μπορούσε να το λύσει οι επαναφορτιζόμενες ηλεκτρικές κάλτσες θέρμανσης που σας βρήκα στο Banggood, που με το κουπόνι η τιμή τους πέφτει στα 25.47€!

Geekbuying WW

Οι κάλτσες κυκλοφορούν σε δύο χρώματα, μαύρο και γκρι. Κατασκευασμένες από βαμβάκι, φέρουν ειδικό βύσμα για να τις φορτίζετε κάθε φορά και να μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε και να μην κρυώνετε. Έχουν 5V τάση, ενώ η μπαταρία που έχουν είναι 3.7V 2200mAh και τοποθετείτε στο πλάι του ποδιού. Η θερμοκρασία ρυθμίζετε σε 3 επίπεδα, ενώ το πόδι ζεστένεται, και αναπνέει άνετα μέσα στο βαμβάκι. Κατάλληλες και για γυναίκες αλλά και για άνδρες.

Διαφήμιση

Οι κάλτσες είναι ιδανικές για περιπτώσεις όπως κυνήγι που πρέπει να περπατάτε για πολλές ώρες στο κρύο, πεζοπορία, ορειβασία αλλά και για άτομα που έχουν προβληματικό κυκλοφοριακό. Μπορείτε να ορίσετε την θερμοκρασία σε 3 επίπεδα όπως σας είπα: υψηλό (55℃), μεσαίο (45℃) και χαμηλό (35℃).

Google news

Αποκτήστε τις θερμαινόμενες ηλεκτρικές κάλτσες στην τιμή των 25,47€ μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου με χρήση του κωδικού BG55ca37.

ZTE Many GEOs Redmagic WW
Αποκτήστε τις θερμαινόμενες ηλεκτρικές κάλτσες στην τιμή των 25,47€ μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου με χρήση του κωδικού BG55ca37.

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram