Eπικίνδυνη η Τράπεζα Πειραιώς: Δείτε γιατί

Μοίρασε την γνώση...

Λέει η Deutsche Bank στην έκθεση της για τις τράπεζες.

banner

Και δεν κουνήθηκε φύλλο στην διοίκηση της. Έτσι σέβεται ο Χρήστος Μεγάλου τους μετόχους του. Καλά, ο αλέγρος πρόεδρος της, ο Γιώργος Χαντζηνικολάου, αυτός ούτε καν θα μπήκε στον κόπο να της ρίξει μια απλή ματιά.

Να σε χαρακτηρίζει ο κορυφαίος γερμανικός οίκος την “πιο επικίνδυνη τράπεζα στην Ελλάδα”, όχι απλώς την χειρότερη, και εσύ να καλύπτεσαι πίσω από την αφωνία των εξαγορασμένων media της Αθήνας. Για αυτό δεν πάει πουθενά η Τράπεζα Πειραιώς. Και δεν πάει να αυτοθαυμάζεται ο Μεγάλου για τα κόκκινα δάνεια που μείωσε.

Google news

Ούτε ένα ευρώ μην εμπιστεύεστε στην Πειραιώς.

Wondershare WW Banggood WW

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.



Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram