Έρχεται deal μεταξύ Vodafone και Three UK

Μοίρασε την γνώση...

Προ των πυλών φαίνεται να είναι συμφωνία της Vodafone με την CK Hutchison -μητρική της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας Three UK- με σκοπό να δημιουργήσει τον μεγαλύτερο πάροχο κινητής τηλεφωνίας στη Βρετανία που θα μπορούσε να επιταχύνει την ανάπτυξη των υπηρεσιών 5G και να επεκτείνει τη διαθεσιμότητα ευρυζωνικής σύνδεσης.

Geekbuying WW

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για την εξαγορά της Three UK ή κάποια άλλη μορφής ενοποίησης των δύο ομίλων, με στόχο την ανακοίνωση συμφωνίας μέχρι το τέλος του 2022.

Διαφήμιση

Μάλιστα σύμφωνα με το Reuters, η Vodafone θα κατέχει το 51% και η Hutchison το 49% στο πλαίσιο της συμφωνίας που βρίσκεται υπό συζήτηση.

Google news

Ακόμα, η συμφωνία δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς αν τελικά οι δύο εταιρείες κατέληγαν στο deal, αυτό στη συνέχεια θα πρέπει να λάβει το πράσινο φως τόσο από την αρμόδια αρχή τηλεπικοινωνιών της χώρας (Ofcom) όσο και από τη βρετανική αρχή ανταγωνισμού και επιχειρήσεων, αναφέρει το Sky News.

ChicMe WW Tomtop WW

Πάντως, ο συνδυασμός της Vodafone UK και της Hutchison’s Three, του τρίτου και του τέταρτου μεγαλύτερου δικτύου της Βρετανίας αντίστοιχα, θα δημιουργούσε μια επιχείρηση με περίπου 27 εκατομμύρια πελάτες ή το 46% όλης της «πίτας» κινητών τηλεπικοινωνιών της Βρετανίας.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η συνολική αξία των δύο εταιρειών σε περίπτωση ολοκλήρωσης της συμφωνίας θα ανερχόταν μεταξύ των 12 και 15 δισ. στερλινών.


Σημειώνεται, ότι δεδομένου πως μια συμφωνία μεταξύ των δυο εταιρειών θα δημιουργούσε τον μεγαλύτερο «παίχτη» στην αγορά κινητής τηλεφωνίας της Βρετανίας, θεωρείται πιθανό πως οι αρχές θα ζητούσαν αναλυτική έρευνα για τη συμφωνία εωσότου να δώσουν την τελική τους έγκριση.

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram