Κατά της ηλεκτροκίνησης η Τζόρτζια Μελόνι

Μοίρασε την γνώση...

Η Τζόρτζια Μελόνι, η νέα πρωθυπουργός στην Ιταλία , έχει φανερώνει στο παρελθόν την άποψη της για την ηλεκτροκίνηση και για ποιον λόγο αντιτίθεται στην ανάπτυξη των ηλεκτρικών οχημάτων.Συγκεκριμένα, η ακροδεξιά, ιταλίδα πολιτικός δείχνει να πηγαίνει κόντρα στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης και λέει ένα βροντερό «όχι» στα σχέδια των Ευρωπαίων αυτοκινητοβιομηχανιών. Όπως τόνισε: «Με την ηλεκτροκίνηση ανοίγουμε την πόρτα στους Κινέζους να μπουν στην Ευρώπη».

Geekbuying WW

Η Μελόνι δικαιολόγησε τη σκέψη της, τονίζονταν, ότι με την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης βοηθάμε την Κίνα να εξαπλωθεί σε Ευρώπη και Ιταλία, μιας και η χώρα της και η εγχώρια αυτοκινητοβιομηχανία θα αποκτήσει εξαρτήσεις με τους Κινέζους παραγωγούς μπαταριών και microchips.

Διαφήμιση

Πάντως, η Μελόνι έχει φέρει …πονοκεφάλους στην τοπική αυτοκινητοβιομηχανία, την FIAT, Alfa Romeo, Lancia κ.α. που έως και σήμερα, έχουν επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την ανάπτυξη ηλεκτρικών μοντέλων.

Google news

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ένα μεγάλο εργοστάσιο της FIAT, στο Τορίνο, το Μιραφιόρι, εκεί που παράγεται το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500, κάνει ακόμα ένα βήμα προς τη νέα εποχή της αυτοκίνησης με μια σειρά νέων επενδύσεων. Με βάση το βιομηχανικό συγκρότημα του Stellantis πραγματοποιεί ακόμη πιο σημαντικά βήματα στην πορεία εξηλεκτρισμού, αλλά και στην επίτευξη των στόχων μηδενικών ρύπων που έχει θέσει, με νέες μονάδες που θα συμβάλλουν στην ηλεκτροκίνηση και τη διάδοση της.

Hekka Cubot WW

Επίσης, η Stellantis, που έχει υπό την σκέπη της την FIAT είχε ανακοινώσει επενδύσεις ύψους άνω των 30 δισεκατομμυρίων ευρώ στον τομέα των ηλεκτρικών, οι οποίες θα πρέπει να έχουν υλοποιηθεί έως το 2025. Απώτερος στόχος της εξαιρετικά υψηλής επένδυσης είναι να μειωθεί το κόστος κατοχής ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ώστε μέχρι το 2026 να είναι αντίστοιχο του κόστους των βενζινοκίνητων.

ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram