Το φθηνότερο μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, φυσικό αέριο ή ρεύμα;

Μοίρασε την γνώση...

Οι τιμές της ενέργειας έχουν εκτοξευτεί μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και οι καταναλωτές καλούνταν να πληρώσουν πολύ περισσότερα απ΄ό,τι την περσινή χρονιά για να θερμάνουν τα σπίτια τους.

Geekbuying WW

Ο καιρός, μέχρι στιγμής, έχει αποδειχθεί σύμμαχος με τις θερμοκρασίες να διατηρούνται σε υψηλά, για την εποχή, επίπεδα, ωστόσο ο χειμώνας είναι προ των πυλών.

Διαφήμιση

Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις διαβεβαιώνουν πως παρά τη μείωση στη ροή του φυσικού αερίου, οι αποθήκες ενέργειας είναι γεμάτες και δεν θα υπάρξουν ελλείψεις, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζονται οι επιδοτήσεις νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Google news

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στην Ελλάδα

Blackshark WW Geekbuying WW

Στη χώρα μας, φαίνεται πως το πετρέλαιο αναδεικνύεται – με τις τρέχουσες τιμές – ως το πιο οικονομικό μέσο θέρμανσης.

Μετά την οριζόντια επιδότηση και τη μείωση από τα διυλιστήρια, η τιμή του διαμορφώνεται στα 1,38 το λίτρο.


Η τιμή του φυσικού αερίου έχει φτάσει στο 1,5 η κιλοβατώρα, 9% πιο ακριβό με πετρέλαιο. Σημειώνεται πως η επιδότηση έπεσε από τα 90 στα 25 ευρώ.

Τέλος, η τιμή του ρεύματος κυμαίνεται γύρω στα 1,15 η κιλοβατώρα μετά τις επιδοτήσεις. Σημειώνεται πως ένα λίτρο πετρελαίου παράγει 10,7 κιλοβατώρες ενέργειας.

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram