Το PayPal τελικά πρόσθεσε το πρόστιμο των 2500$ ενώ ορκιζόταν ότι κάναμε λάθος όταν το πρωτοαναφέραμε!

Μοίρασε την γνώση...

Αρχές Οκτώβρη είχαμε βρει μία αναφορά όπου έλεγε ότι το PayPal θα πρόσθετε στους όρους χρήσης του ένα πρόστιμο μέχρι και 2500$ για όποιον τολμούσε να το “κακολογήσει”! Βέβαια, με το που κυκλοφόρησε το νέο στο διαδίκτυο, έγινε χαμός και το PayPal αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι ήταν λάθος η ανακοίνωση και ποτέ δεν θα βγάζανε κάτι τέτοιο. Δυστυχώς ο χρόνος επιβεβαίωσε ότι όλα ήταν ψέμματα…..!

banner

Εάν επιβληθεί λοιπόν ο νέος όρος σε κάποιο χρήστη, ο κορυφαίος επεξεργαστής πληρωμών θα μπορούσε να επιβάλει πρόστιμο στον ή στους χρήστες αυτούς ένα τεράστιο χρηματικό ποσό αξίας 2.500 δολαρίων για τη διάδοση «παραπληροφόρησης» ή «μίσους» ή οτιδήποτε κρίνουν «ακατάλληλο για δημοσίευση».

Διαφήμιση

Ενώ η διατύπωση έχει αλλάξει, η εταιρεία έχει απαριθμήσει πολλά πράγματα για τα οποία θα εξετάσει το ενδεχόμενο να επιβάλει πρόστιμο στους χρήστες, καθαρά με βάση την ομιλία:

Google news

Το PayPal περιόρισε και απαγόρευσε δραστηριότητες

  • Η προώθηση μίσους, βίας, φυλετικής ή άλλων μορφών μισαλλοδοξίας που εισάγει διακρίσεις ή η οικονομική εκμετάλλευση εγκλήματος
  • Αντικείμενα που θεωρούνται άσεμνα
  • Ορισμένα υλικά ή υπηρεσίες με σεξουαλικό προσανατολισμό
[συνεχίζεται]
  • Ενεργήστε με τρόπο συκοφαντικό, απειλητικό ή παρενοχλητικό
  • Παρέχετε ψευδείς, ανακριβείς ή παραπλανητικές πληροφορίες

Τα αρχικά έγγραφα, τα οποία η PayPal είπε ότι δημοσιεύτηκαν κατά λάθος, περιείχαν πολύ πιο χαλαρή γλώσσα σχετικά με το τι θα γινόταν η αιτία να επιβάλλονταν το πρόστιμο των 2.500 $ στους χρήστες – δηλαδή στην «αποστολή ή δημοσίευση» οποιωνδήποτε «μηνυμάτων, περιεχομένου ή υλικού» που είναι «επιβλαβές, άσεμνο, ενοχλητικό ή απαράδεκτο».

Geekmaxi Many GEOs Goboo [CPS] Many GEOs

Το PayPal έχει φαινομενικά τηρήσει σταθερή στάση ενάντια στο περιεχόμενο για ενηλίκους/πορνογραφικό και στις δύο πολιτικές, ενώ το πρώτο απαγόρευε πράγματα που «απεικονίζουν ή φαίνεται να απεικονίζουν γυμνό, σεξουαλικές ή άλλες προσωπικές δραστηριότητες», η νέα πολιτική απαγορεύει αόριστα «ορισμένα υλικά ή υπηρεσίες με σεξουαλικό προσανατολισμό».

 

ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram