Βάφτηκε κίτρινο το μετρό του Πειραιά!

Μοίρασε την γνώση...

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στον Πειραιά από την απόφαση των ανθρώπων της διοίκησης της «Αττικό Μετρό» να βάψουν κατακίτρινο τον σταθμό του Δημοτικού Θεάτρου.
Λίγες ώρες πριν τα επίσημα εγκαίνια των τριών νέων σταθμών μετρό του Πειραιά, παρατηρείται μεγάλος αναβρασμός ο οποίος έχει προκληθεί από τις φωτογραφίες στο εσωτερικό του σταθμού Δημοτικού Θεάτρου.

banner

Πολλοί Πειραιώτες έχουν αναστατωθεί, λοιπόν, καθώς ο σταθμός του Δημοτικού Θεάτρου είναι κατακίτρινος, χρώμα το οποίο είναι αντίθετο με την πόλη μίας και εκεί δεσπόζει η ομάδα του Ολυμπιακού και το κόκκινο χρώμα.

Διαφήμιση

Το γεγονός αυτό έχει πάρει διάσταση με πολλούς κατοίκους του Πειραιά να ζητούν ακόμα και το λόγο στην κατασκευάστρια εταιρεία για την επιλογή να βαφτεί με κίτρινο χρώμα το εσωτερικό του σταθμού.

Google news

Πηγή

Cafago WW Geekmaxi Many GEOs

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram