Vodafone: Η ανακοίνωση που σας αφορά όλους!

Μοίρασε την γνώση...

Vodafone: Η Vodafone CU, όπως κάνει κάθε χρόνο στηρίζει τους φοιτητές στην επικοινωνία, είτε στην κινητή είτε στη σταθερή με συμφέρουσες προτάσεις.

banner

Με προνομιούχα πακέτα για νέους παλαιούς συνδρομητές με δελεαστικές τιμές και σούπερ εκπλήξεις με δώρα και εκπτώσεις, σε μεγάλες εταιρίες και παιχνίδια, όπως το bigbang η Vodafone αναμένει να απογειώσει τη φοιτητική εμπειρία και εκείνη από τη μεριά της να αυξήσει τη μερίδα της στην αγορά.

Διαφήμιση

Το Vodafone CU, για ακόμη μια χρονιά φέρνει μια ολοκληρωμένη πρόταση για τις ανάγκες επικοινωνίας των φοιτητών σε κινητή και σταθερή, με πολλά προνόμια και εκπλήξεις.

Google news

Με το πακέτο CU Students Xclusive 8.5 οι φοιτητές απολαμβάνουν 1.2GB, 1.200 λεπτά και SMS προς όλους, με €8,5  ανά μήνα, ενώ από 13 Οκτωβρίου έως 14 Νοεμβρίου όλα τα μηνιαία CU Students Xclusive πακέτα δίνουν τις διπλάσιες παροχές στην ίδια τιμή.

Redmagic WW Dresslily WW

Vodafone: Φοιτητικά Πακέτα Vodafone CU

Ταυτόχρονα έως 30 Νοεμβρίου όλοι οι φοιτητές μπορούν να ενεργοποιούν το πακέτο Unlimited Students Xclusive 1, που προσφέρει Unlimited Data για 1 μέρα με €1.


Οι Unlimited επιλογές δεν τελειώνουν εδώ για τους φοιτητές αφού τα πακέτα CU Xclusive 12 και CU Xclusive 17.5 προσφέρουν unlimited λεπτά ομιλίας & 3.6GB ή 7,2GB αντίστοιχα.

Επιπλέον, χωρίς προϋπόθεση ανανέωση χρηματικού υπολοίπου, κάθε μήνα όλοι οι φοιτητές παίρνουν δωρεάν και αυτόματα 600ΜΒ & 600’ προς CU. Ενώ με κάθε online ανανέωση χρηματικού υπολοίπου λαμβάνουν μέχρι και 5GB ΔΩΡΟ από το Just Surf Bonus και το CU Shake.

Για όλους τους νέους CU Xclusive συνδρομητές, το CU προσφέρει ως δώρο καλωσορίσματος δωρεάν το CU Xclusive 8.5 για τους πρώτους 3 μήνες και 30GB για 1 μήνα με κάθε ανανέωση του πρώτους 6 μήνες.

Ταυτόχρονα, με το CU Around, το σχήμα ανταμοιβής του CU, οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από μοναδικές προσφορές και προνόμια που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των αναγκών τους και τους συνοδεύσουν σε όσα σκέφτονται να κάνουν, όποτε και όπως θέλουν!

Vodafone: Προσφορές

Με 1+1 αεροπορικά εισιτήρια με τη SKY express, €25 μετρητά από τη Revolut, €40 έκπτωση στα καταστήματα JYSK για το φοιτητικό τους σπίτι, 35% έκπτωση στην Adidas και τα Sephora, 20% στα H&M και το ASOS και πολλές ακόμα CU Around προσφορές, οι φοιτητικές εμπειρίες γίνονται ακόμα πιο δυνατές.

Παράλληλα, το CU προσκαλεί τους φοιτητές να μπουν στο CU Big Bang App, να παίξουν σε AR/VR περιβάλλον και να ανακαλύψουν τον φοιτητικό πλανήτη που προσφέρει ακόμη περισσότερους κρυστάλλους με ακόμη περισσότερα προνόμια.

Παίζοντας Big Bang, οι φοιτητές μπορούν να ξεκλειδώσουν μοναδικά πακέτα data & ομιλίας για να μην ξεμένουν ποτέ, αλλά και προσφορές σε συσκευές & αξεσουάρ. Μια σειρά από αποκλειστικά πακέτα με Unlimited Data περιμένουν όλους του CU φοιτητές στο CU Big Bang app μέχρι 31/11.

Έτσι, η φετινή χρονιά γίνεται ακόμα πιο OPEN 24/7 για όλους τους καινούργιους και παλιούς φοιτητές παρέα με το Vodafone CU που βρίσκεται δίπλα τους για να ζήσουν τη φοιτητική ζωή όπως της αξίζει! CU @ Unis!

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.vodafonecu.gr/foitites/foititikes-prosfores/

To πρόγραμμα Generation Next επιστρέφει ανανεωμένο για τον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό

Ίδρυμα Vodafone: To πρόγραμμα Generation Next επιστρέφει ανανεωμένο για τον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό

To αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Generation Next του Ιδρύματος Vodafone, που μετράει πλέον περισσότερους από 95.000 ωφελούμενους σε όλη τη χώρα, επιστρέφει με τον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό, με στόχο να «μυήσει» μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου στην STEM εκπαίδευση.

Όσοι μαθητές ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό, μπορούν να λάβουν μέρος, δημιουργώντας και σχεδιάζοντας μια κατασκευή ή μια τεχνολογική εφαρμογή που θα δώσει λύση σε ένα πρόβλημα της καθημερινότητας τους ή της τοπικής κοινωνίας.

Οι μαθητές σχηματίζουν τη δική τους ομάδα με επικεφαλής κάποιον/α εκπαιδευτικό, που θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή έως τις 19 Μαρτίου 2023 και στη συνέχεια να υποβάλει το project έως 30 Απριλίου 2023, διεκδικώντας μοναδικά δώρα. Συγκεκριμένα, η νικητήρια ομάδα του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα τριήμερο ταξίδι στο Λονδίνο, γεμάτο επισκέψεις σε μέρη επιστημονικού ενδιαφέροντος.

Στοχεύοντας στην εξασφάλιση ισότιμης πρόσβασης της νέας γενιάς στις εκθετικές τεχνολογίες, το Generation Next «μεγαλώνει» σε διάρκεια, ενοποιώντας τους δύο εκπαιδευτικούς κύκλους που γίνονταν μέχρι και πέρυσι, σε έναν.

Με την αλλαγή αυτή, οι ομάδες που επιθυμούν να υποβάλουν συμμετοχή στον διαγωνισμό έχουν στη διάθεσή τους περισσότερο χρόνο για να ερευνήσουν τις πιθανές περιοχές της εργασίας τους και του προβλήματος που θα επιλύσουν, να οργανώσουν και να ολοκληρώσουν την υποψηφιότητά τους.

STEM εκπαίδευση

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου σε όλη την Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν και να κατανοήσουν την STEM εκπαίδευση, μέσα από το πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό της πλατφόρμας www.generationnext.vodafone.gr που περιλαμβάνει τόσο βίντεο και εκπαιδευτικούς οδηγούς για εκπαιδευτικούς και μαθητές/τριες, όσο και πολλές ‘’Do It Yourself’’ κατασκευές.

Παράλληλα, και φέτος εκπαιδευτικοί από όλη τη χώρα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στα δωρεάν online μαθήματα, διάρκειας 7 εβδομάδων κάνοντας την εγγραφή τους στην εκπαιδευτική πλατφόρμα www.generationnext.vodafone.gr.

Ο πρώτος κύκλος μαθημάτων ξεκινάει στις 1η Νοεμβρίου 2022 και ο δεύτερος στις 21 Φεβρουαρίου 2023. Υπενθυμίζεται ότι, για όποιον/α το επιθυμεί, μετά το πέρας των μαθημάτων και εφόσον έχουν επιτύχει στα τεστ αξιολόγησης της κάθε ενότητας, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν το “Generation Next Certificate”.

STEM Labs

Τέλος, συνεχίζονται και για τη φετινή σχολική χρονιά τα δωρεάν εξωσχολικά εργαστήρια STEM Labs, όπου εκπαιδευτικοί απομακρυσμένων περιοχών από όλη την Ελλάδα, εκπαιδεύονται πάνω στην STEM εκπαίδευση με σκοπό να μεταδώσουν τις γνώσεις τους στους μαθητές και τις μαθήτριές τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια των STEM labs, οι μαθητές/τριες έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή τόσο με την STEM τεχνογνωσία όσο και να πειραματιστούν πάνω στις νέες τεχνολογίες, καλλιεργώντας τις δεξιότητες αλλά και τη φαντασία τους.

Η Αλεξάνδρα Παπανικολάου, Υπεύθυνη του Ιδρύματος Vodafone δήλωσε σχετικά:

«Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Skills Upload Europe, που υλοποιεί το Ίδρυμα Vodafone σε 14 χώρες και ειδικότερα του προγράμματος SkillsUploadJr στο οποίο ανήκει και το πρόγραμμα Generation Next, στόχος μας είναι η γεφύρωση του χάσματος των ψηφιακών δεξιοτήτων των μαθητών και εκπαιδευτικών της χώρας μας, ώστε να μάθουν να χρησιμοποιούν τις ψηφιακές τεχνολογίες με αυτοπεποίθηση, δημιουργικότητα και κριτική σκέψη.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε το πρόγραμμα, κάνοντας την τεχνολογία προσιτή σε όλους και ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τις νέες ομάδες του διαγωνισμού».

Το Ίδρυμα Vodafone συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια προσφοράς και δραστηριοποίησης στην Ελλάδα, υλοποιώντας στον τομέα της Εκπαίδευσης προγράμματα που ενισχύουν τις δεξιότητες της νέας γενιάς.

Το Generation Next υλοποιείται από το 2017, σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό SciCo Επιστήμη Επικοινωνία και την ακαδημαϊκή συμβολή της Ελληνογερμανικής Αγωγής και μέχρι σήμερα μετρά περισσότερους από 95.000 ωφελούμενους.

Περισσότερες πληροφορίες για το Generation Next: www.generationnext.vodafone.gr

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram