Δυσεύρετη θα είναι η σειρά iPhone 14 την περίοδο των εορτών

Μοίρασε την γνώση...

Οι ατυχίες του κινεζικού εργοστασίου iPhone της Apple σίγουρα θα επηρεάσουν τις αποστολές, λέει η JP Morgan, αλλά ο πλήρης αντίκτυπος δεν θα γίνει γνωστός έως ότου η εγκατάσταση επιστρέψει στην κανονική απόδοση.

Το εργοστάσιο συναρμολόγησης της Foxconn στο Zhengzhou της Κίνας αντιμετωπίζει τον αντίκτυπο και τους αυστηρούς κυβερνητικούς κανόνες σχετικά με το ξέσπασμα του COVID. Ο αντίκτυπος στην παραγωγή από το εργοστάσιο, τον μεγαλύτερο παραγωγό iPhone για την Apple, οδήγησε τους αναλυτές να προσφέρουν τις απόψεις τους για την κατάσταση.

Διαφήμιση


Τη Δευτέρα, ένα σημείωμα της JP Morgan προς τους επενδυτές που είδε το AppleInsider παραδέχεται ότι είναι δύσκολο να προσδιοριστεί πόσο επηρεάστηκε το εργοστάσιο, «δεδομένων των περιορισμένων σημείων δημοσίων δεδομένων γύρω από το τρέχον ποσοστό χρήσης». Ωστόσο, οι αναλυτές πιστεύουν ότι η ξαφνική και ταχεία επέκταση των χρόνων παράδοσης για το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max είναι «ενδεικτική των ελλείψεων εφοδιασμού» που είναι πιθανό να συνεχιστούν μέχρι το τέλος του 2022.

Google news

Αν και ο μεγαλύτερος αντίκτυπος στη διαθεσιμότητα του iPhone θα γίνει αισθητός στο εορταστικό τρίμηνο – το πρώτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2023 της Apple, «η πλήρης έκταση των αντίθετων ανέμων στην παραγωγή θα είναι σαφής μόνο όταν η παραγωγή είναι σε θέση να επιστρέψει στα κανονικά επίπεδα και το εργοστάσιο λειτουργήσει κανονικά».

Zaful WW Govee Many GEOs

Το σπάνιο δελτίο τύπου της Apple σχετικά με την υπόθεση που περιλαμβάνει λεπτομέρειες για την προμήθεια και επιβεβαίωση της εξάρτησης από το εργοστάσιο οδηγεί την JPM να πιστεύει ότι ο αντίθετος άνεμος για τα έσοδα και τα κέρδη του τριμήνου “είναι πιθανό να είναι ουσιαστικός”.

Οι εκτιμήσεις αποστολής από την JPM για τα iPhone 14 Pro και Pro Max έχουν μειωθεί τώρα κατά 5 εκατομμύρια το τρίμηνο του Δεκεμβρίου, με άλλα iPhone να έχουν μειωθεί κατά 3 εκατομμύρια την ίδια περίοδο. Αυτό ισοδυναμεί με συνολική πρόβλεψη αποστολής 74 εκατομμυρίων για την περίοδο, από 82 εκατομμύρια.


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram