Δύσκολες στιγμές για τον ANT1+

Μοίρασε την γνώση...

Όχημα εισόδου για τα ελληνικά νοικοκυριά αναζητά ο όμιλος ANT1, για την streaming εφαρμογή του, ΑΝΤ1+. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται λογικά και η πρόσφατη συνεργασία του με συνδρομητικές υπηρεσίες, όπως αυτή με την COSMOTE TV.

COSMOTETV ANT1

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία, η όλη αίσθηση της αγοράς δείχνει ότι η προσπάθεια του ΑΝΤ1 να βρει “χώρο” για την streaming πλατφόρμα του, δεν έχει στεφθεί με επιτυχία. Το εγχείρημα από την αρχή φάνταζε ιδιαίτερα δύσκολο, πόσο μάλιστα τη στιγμή που οι ανταγωνιστικές streaming πλατφόρμες είναι ιδιαίτερα δυνατές και προσφέρουν πλουσιότατο περιεχόμενο σε ανταγωνιστική τιμή. Η μεγαλύτερη πρόκληση όμως από την αρχή φαινόταν πως θα ήταν να πειστεί ο Έλληνας τηλεθεατής να πληρώσει συνδρομή για σειρές και για ηθοποιούς, τους οποίους είχε συνηθίσει να βλέπει εντελώς δωρεάν, στην ελεύθερη τηλεόραση. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου (Μουντιάλ), το οποίο ο Έλληνας φίλαθλος είχε συνηθίσει δεκαετίες να το παρακολουθεί ελεύθερο στη δημόσια τηλεόραση. Δεν μπορεί να πειστεί εύκολα να αλλάξει αυτή του τη συνήθεια και να πληρώσει και για αυτό έστω και αυτή τη χαμηλή συνδρομή.

Διαφήμιση

Πηγή

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram