Έλον Μασκ: “Όχι” απαντούν στο τελεσίγραφό του

Μοίρασε την γνώση...

Εκατοντάδες υπάλληλοι του Twitter αρνήθηκαν να υπογράψουν το τελεσίγραφο του Έλον Μασκ για περισσότερες ώρες εργασίας και “σκληροπυρηνικό Twitter”, και επέλεξαν να αποχωρήσουν από την εταιρεία απορρίπτοντας το τελεσίγραφο για σκληροπυρηνικό Twitter ή αποζημίωση.

Για τον επιχειρηματία “σκληροπυρηνικό twitter” σημαίνει εργασιακή γαλέρα χωρίς δικαιώματα διατυπωμένο όμως με μανατζερίστικη ορολογία ως εξής: «Αυτό θα σημαίνει πολλές ώρες εργασίας σε υψηλή ένταση. Μόνο η εξαιρετική επίδοση θα αποτελεί επιτυχή βαθμό», φέρεται να γράφει στο email που απέστειλε στους εργαζόμενους και το οποίο επικαλείται πως είδε η Washington Post

Διαφήμιση

Η νέα έξοδος των εργαζομένων απειλεί την καλή λειτουργία της πλατφόρμας, σημειώνει η Washington Post προσθέτοντας πως έχει μειωθεί σημαντικά ο αριθμός των μηχανικών που ασχολούνται με κρίσιμα συστήματα. Επίσης, μεταξύ αυτών που υπάρχουν αναφορές ότι έφυγαν σε «κύματα» είναι οι εργαζόμενοι στο τμήμα πολιτικής εμπιστοσύνης και ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της πλειοψηφίας εκείνων που εργάζονται για τον εντοπισμό παραπληροφόρησης, ανεπιθύμητων μηνυμάτων, ψεύτικων λογαριασμών και πλαστοπροσωπίας.

Google news

Στο μεταξύ ο Ελ. Μασκ “χαλάρωσε” την εντολή για ολοκληρωτική παύση της τηλεργασίας λέγοντας στους υπαλλήλους την Πέμπτη ότι θα τους επιτραπεί να εργάζονται εξ αποστάσεως εάν οι διευθυντές τους μπορούν να διαβεβαιώσουν η συμβολή τους είναι σημαντική.

Cafago WW ZTE Many GEOs

Στο μεταξύ η εταιρεία κλείνει προσωρινά τα γραφεία της για το προσωπικό. Σε ένα μήνυμα που επικαλείται το BBC, οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν ότι τα γραφεία θα ανοίξουν ξανά τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου.

“Ομορφος κόσμος” φτιαγμένος στα νέα “σκλαβοπάζαρα” των μονοπωλίων της τεχνολογικής βιομηχανίας.


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram