Ένα προσιτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο ετοιμάζει η Skoda

Μοίρασε την γνώση...

Η Skoda μεταξύ άλλων ετοιμάζει ένα νέο μοντέλο που θα είναι η βασική της πρόταση στη γκάμα των ηλεκτρικών αλλά και η επιβεβαίωση για την αναβαθμισμένη θέση της εταιρείας στο οργανόγραμμα του Ομίλου VW.

banner

Η τσέχικη μάρκα, συμμετέχει στην εξέλιξη μοντέλων που θα χρησιμοποιούν την πλατφόρμα MEB, της οποίας τη βασική εκδοχή θα χρησιμοποιούν τόσο η Volkswagen, όσο και η Cupra. Η εξέλιξη ενός αμιγώς ηλεκτρικού μικρού αυτοκινήτου που θα έχει τα σήματα της Skoda, είχε αποκαλυφθεί πρώτη φορά το 2019 και όπως προκύπτει, είχε προκαλέσει αρκετές συζητήσεις «εντός των τειχών» για το ποια μάρκα θα το έχει πρώτη στη γκάμα της.

Η αλήθεια είναι πως από τότε μέχρι και σήμερα, έχει μπει πολύ νερό στο αυλάκι, η Skoda έχει λανσάρει μικρό SUV για κάποιες αγορές (όπως το Kushaq των φωτογραφιών που κυκλοφορεί στην Ινδία όπου και παράγεται βασισμένο σε μεγάλο ποσοστό στο VW T-Cross) αλλά αυτό όπως φαίνεται, δεν είναι αρκετό. Το σχέδιο που προβλέπει την παραγωγή ενός ακόμα μικρότερου SUV, είναι σε εξέλιξη, με τους μηχανικούς της Skoda να επιδιώκουν την ιδανική επιλογή της μπαταρίας που θα επιτρέψει στη μάρκα να έχει κέρδος, με λιανική τιμή πώλησης που δεν θα ξεπερνά τις 20.000 ευρώ.

Google news

Όπως και το Kushaq αλλά και το Vision 7S που είδαμε στην Τσεχία, το μικρό SUV θα έχει αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από το πρωτότυπο Vision N του 2020. Η ηλεκτρική του φύση, θα το φέρει να ανταγωνίζεται το Dacia Spring, σε μια κατηγορία που θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο άμεσο μέλλον, καθώς θα κάνει πραγματικά προσιτά τα ηλεκτρικά μοντέλα σε ένα πολύ μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τεχνικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές αλλά ωστόσο, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τις δηλώσεις του επικεφαλής της Skoda, το μοντέλο είναι ήδη υπό εξέλιξη και θα πρέπει να περιμένουμε νεότερα μέσα στο επόμενο έτος.

Goboo [CPS] Many GEOs Gshopper Many GEOs

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram