Ευρώπη: Πρέπει να αυξήσει τους ελεγκτές περιεχομένου της Twitter ο Έλον Μασκ

Μοίρασε την γνώση...

Μήνυμα στον νέο επικεφαλής της Twitter, Έλον Μασκ, για το ότι πρέπει να αυξήσει τον αριθμό του προσωπικού της εταιρείας για τον έλεγχο περιεχομένου της πλατφόρμας στην Ευρώπη έστειλε ο επικεφαλής Εσωτερικής Αγοράς της Κομισιόν, Τιερί Μπρετόν.

Geekbuying WW

Μιλώντας στο Frace Info, ο Επίτροπος αναφέρθηκε επικριτικά στις απολύσεις προσωπικού της Twitter που έχει προχωρήσει ο Μασκ το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Μασκ «είναι στη διαδικασία μείωση ενός ορισμένου αριθμού ελεγκτών, αλλά θα πρέπει να τους αυξήσει στην Ευρώπη. Θα πρέπει να έχει διαφάνεια στους αλγορίθμους του. Θα έχουμε έλεγχο και πρόσβαση, πλέον δεν θα μπορούμε να λέγονται “σκουπίδια”» ανέφερε ο Μπρετόν, σύμφωνα με το Bloomberg.

Διαφήμιση

Σημειώνεται πως τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν στο «σήμα» που έδωσε η Κομισιόν για αλλαγή πλατφορμών στους χρήστες της Twitter.

Google news

Η υπεύθυνη για τον Ανταγωνισμό και την Ψηφιακή Αλλαγή της Κομισιόν, Μαργκρέτε Βεστάγκερ είπε πως η Επιτροπή θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της Twitter έως εργαλείο επικοινωνίας, ενώ «έδειξε» ως εναλλακτική της Twitter το Mastodon, μια γερμανική πλατφόρμα.

Zaful WW Blackshark WW

«Βρίσκω πολύ ενδιαφέρον πως οι εξελίξεις γύρω από την Twitter έχουν καταστήσει περισσότερο περίεργους τους πολίτες για το τι μπορούν να προσφέρουν άλλες πλατφόρμες. Πολλοί μιλούν για το Mastodon. Θεωρώ πως έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά που οι άνθρωποι απολαμβάνουν στο Twitter».

ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram