Η αναμονή για το iPhone 14 Pro.. θα είναι μεγάλη..

Μοίρασε την γνώση...

Τα lockdown και οι διαδηλώσεις των εργαζομένων στην Κίνα έχουν οδηγήσει σε σοβαρές καθυστερήσεις παραδόσεων των μοντέλων iPhone 14 Pro της Apple.

Οι πελάτες που αγοράζουν τις πιο premium συσκευές της Apple στις ΗΠΑ φέτος θα περιμένουν έως και 37 ημέρες, σύμφωνα με την Counterpoint Research, η οποία παρακολουθεί τους χρόνους παράδοσης κάθε χρόνο. Αυτό είναι πολύ μεγαλύτερη αναμονή σε σχέση με την καθυστέρηση παράδοσης του iPhone 13 Pro. Οι ημέρες παράδοσης «αυξάνονται σημαντικά» για τα μοντέλα iPhone 14 Pro και Pro Max σε όλες τις αγορές, είπαν οι αναλυτές της Counterpoint.

Διαφήμιση

Το εργοστάσιο του Τσενγκτσόου, που λειτουργεί από την Foxconn Technology Group, αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο μέρος της παγκόσμιας προμήθειας iPhone Pro και στεγάζει έως και 200.000 εργαζομένους κατά την περίοδο αιχμής των διακοπών. Ωστόσο, αντιμετωπίζει μια σειρά διαταραχών μετά την έξαρση των κρουσμάτων Covid τον Οκτώβριο, συμπεριλαμβανομένου ενός απότομου lockdown που επιβλήθηκε από την κυβέρνηση και των βίαιων διαμαρτυριών των εργαζομένων κατά των περιορισμών και των συνθηκών διαβίωσης.

Google news

Οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της Foxconn στο Τσενγκτσόου -που μερικές φορές αναφέρεται ως «πόλη του iPhone»- αναγκάστηκαν να ζουν στον ίδιο χώρο σε μια κλειστή «φούσκα», ενώ τους επιτρέπεται μόνο να μετακινηθούν από το εργοστάσιο στους κοιτώνες τους λόγω των μέτρων περιορισμού της πανδημίας, τα οποία εφαρμόζονται στην πόλη.

Banggood WW Goboo [CPS] Many GEOs

«Η πολιτική του μηδενικού Covid στην Κίνα ήταν το «απόλυτο χτύπημα» για την εφοδιαστική αλυσίδα της Apple με τις διαμαρτυρίες της Foxconn στο Τσενγκτσόου να είναι επιζήμιες τόσο για την Apple όσο και για τη Foxconn», δήλωσε ο Dan Ives της Wedbush Securities.

Η Apple αναμένεται τώρα να αντιμετωπίσει έλλειμμα 6 εκατομμυρίων μονάδων iPhone Pro φέτος ως αποτέλεσμα αυτών των διαταραχών, ανέφερε το Bloomberg News και η εταιρεία είπε ότι αναμένει μεγαλύτερους χρόνους παράδοσης φέτος. Η Apple και η Foxconn, γνωστές και ως Hon Hai Precision Industry Co., αναμένουν να αναπληρώσουν τις παραγγελίες που χάθηκαν αυτό το τρίμηνο καλύπτοντας την παραγωγή το 2023, αν και δεν είναι βέβαιο ότι οι πελάτες θα εξακολουθήσουν να θέλουν να αγοράσουν εκείνη τη στιγμή.


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram